Over ons

Mannen van de Maas is een evenementenbureau dat doet aan artiestenbemiddeling, feestconcepten en evenementen op locatie

Mannen van de Maas is een artiestenbureau uit Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in akoestische muziek. Door een ruim aanbod van akoestische muzikanten zoals Heeren van het Goede Leven, Goldies, Nieuwe Helden, Paul de Graaf, Marcel van Steenhoven en Pekel heeft Mannen van de Maas voor iedere borrel, bedrijfsfeest of opening op een beursstand de juiste muziek in huis. Het maakt niet uit of u nu op zoek bent naar Nostalgische sferen met de Heeren van het Goede Leven, goldies of Nieuwe Helden of juist iets thematisch zoekt (Bourgondisch-middeleeuws  met Pekel of Marcel van Steenhoven of modern-allround met Paul de Graaf of bijvoorbeeld Small Talk): Mannen van de Maas heeft het!

 

Naast akoestische muziek heeft Mannen van de Maas een keur aan theatrale artiesten. U kunt dan denken aan acts als animaties, goochelaars, mimespelers, karikaturisten/sneltekenaars en waarzegsters.  De besten zijn veelal direct bij Mannen van de Maas te boeken. Toppers zijn bijvoorbeeld waarzegster Samyra, Magiër Mantra, Goochelaar Gelein of Woedy Woet. Ook voor de door ervaring gepolijste kunsten van artiesten/humoristen als Tim Jones, Liek-a-like , Arthur de Zwaan of Cees Rombout bent  U bij Mannen van de Maas aan het juiste, vernieuwde adres!

Na een periode in Hellevoetsluis gevestigd te zijn, is Mannen van de Maas weer terug op het oude nest: Rotterdam! Als vanouds is Mannen van de Maas een bureau waarbij u voor zowel muzikale als theatrale acts terecht kunt die samen voor een volledig verzorgde avond zorgen waarbij iedere act volledig tot zijn recht komt. Het motto van Mannen van de Maas is niet voor niets al jaren: “Eenheid in Verscheidenheid”.

 

De voordelen van Mannen van de Maas:
 
1) lage prijsgarantie
2) Full Service 
3) Ervaring en kennis
4) Persoonlijk contact
5) Altijd vervanging bij calamiteiten

 

Neem contact op!

Mannen van de Maas BV
Hoge Filterweg 92 | 3063 KB | Rotterdam

 

Telefoon
+31 (0)10-2100478

Mobiel
+31 (0)655-327391

 

Mail ons op info@mannenvandemaas.nl

 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.