The Bronco Brothers

Laat u veroveren en verwarmen door de Broco Brothers.

Na jarenlang rondgereisd te hebben in hun rode Broncobus, zijn de Bronco Brothers nu eindelijk teruggekeerd naar hun bakermat. Zij kwamen terug met maar een doel: het veroveren en verwarmen van zo veel mogelijk harten in dit koude kikkerland.
Dit duo put uit een rijk arsenaal aan muzikale stijlen en zij jongleren met muzikale overgangen van jazzy Swing naar vrolijke Pop, van melancholische Country en donkere bruine Crooner Songs naar ronkende Rock 'n Roll. En dit is slechts een kleine hap uit het muzikale smakenpallet dat de Bronco's te bieden hebben. Natuurlijk is elk liedje dat deze broers spelen overgoten met een heerlijk Bronco sausje.

Broncho Brothers


De Bronco Brothers werken bij voorkeur mobiel akoestisch. Dit wil zeggen dat zij onversterkt spelen en zich verplaatsen tussen het publiek. Een groot voordeel van deze manier van werken is dat muziek nooit te hard is en het publiek met elkaar in geprek kan zijn zonder 'last' te hebben van de muziek. Maar doordat de Bronco's dicht op hun publiek werken komt het ook vaak voor dat zij in een gesprek betrokken worden. Ook dan staan deze twee heren hun mannetje. Na een kort maar geanimeerd gesprek trakteren de Bronco's hun gesprekpartners dan doorgaans op een muzikale versnapering om ze vervolgens met een grote glimlach, een tevreden gevoel of in totaal apatische verbijstering achter te laten.
Kortom, deze twee 'broers' verstaan hun vak en voelen feilloos aan wanneer ze kunnen schakelen tussen de rol van muziek op de achtergrond naar een meer entertainende en animerende rol. Woorden die de werkwijze van de Bronco Brothers typeren zijn: muzikaal, enthousiast, animatief, entertainend, professioneel, flexibel.
De Bronco Brothers zijn inzetbaar bij/op: stijlvolle en sfeervolle feesten/bijeenkomsten, diners, recepties, beurzen, buitenevenementen, boten, winkelcentra, instellingen, verenigingen, promotie,activiteiten.

 

 

Video's van The Bronco Brothers

Ga naar:
Info & Boekingen