Trio Cuata

Een tikkeltje rumba gitana, een toefje Cubaanse son, een snuifje zigeunerswing.

Trio Cuata is een smaakvolle en pittige ‘notenmelange’ van diverse Mediterrane en Caribische muziekstijlen. Bij Cuata hoor je een tikkeltje rumba gitana, een toefje Cubaanse son, een snuifje zigeunerswing. Cuata smaakt nooit hetzelfde: lekker warm bij “Hollands” weer, heerlijk koel op tropische dagen. Cuata maakt vrolijk, zweept op en is melancholiek. Het trio bestaat uit Hans Kamps (contrabas en zang), Frank de Kleer (gitaar, laúd en zang) en Wim Dictus (gitaar, diatonische accordeon, cuatro en zang).


Mobiel & akoestisch of versterkt?


Trio Cuata kan op elke gelegenheid akoestisch spelen en rondlopen. Daarnaast kan het trio voor u ook versterkt optreden, bijvoorbeeld wanneer u aan het eind van het feest lekker wilt dansen .Trio Cuata beschikt over een professionele geluidsinstallatie, welke geschikt is voor gezelschappen van maximaal 150 personen. De kosten voor het gebruik ervan zijn bij de prijs van een optreden inbegrepen.

Achtergrondmuziek of vet swingen?

Trio Cuata blijft hoorbaar op de achtergrond bij seminars, recepties of diners. Als het wat heftiger mag maakt trio Cuata een feest van uw bruiloft of personeelsdag!

Het repertoire

Het repertoire van Trio Cuata bestaat uit een mix van veel bekende en wellicht minder bekende, swingende nummers van o.a. Gipsy Kings, liedjes uit de traditie van Buena Vista Social Club en Rosenberg Trio. Kijk voor meer informatie bij de knop ‘inspiratiebron’. Cuata speelt 3, 4 of 5 sets van elk 45 minuten.

 

Downloads

Hier onder treft u downloads voor Trio Cuata

Audio

Hieronder kunt u enkele fragmenten van Trio Cuata beluisteren

Ga naar:
Info & Boekingen