Del Boca Vista

Theater maatwerk. Passend voor iedere gelegenheid

Del Boca Vista

Dit dynamische duo bestaat uit Flip Aartsen (l) en Michel Krot (r).
Het kan zijn dat u ze al kent. Flip Aartsen en Michel Krot zijn regelmatig te zien in de reclamespots van o.a. ABN-AMRO, Nuon en Praxis.
Deze reclame uitingen vormen echter maar een klein gedeelte van de activiteiten.
Zij kennen elkaar van de Theaterschool Amsterdam en hebben na een gedegen opleiding de afgelopen 10 jaar in verschillende samenwerkingsverbanden bijna duizend optredens verzorgd voor het bedrijfsleven.
Zo hebben zij zich als acteurs ontwikkeld tot specialisten op het gebied van bedrijfstheater.

Del Boca Vista verzorgt maatwerk.
Theater passend op iedere gelegenheid.Congressen en Seminars
 
Laat uw publiek wakker schudden door :

1. De dagvoorzitters
Een duo dat de technische, droge en vakgerichte blokken niet aan elkaar praat, maar door spitse en onderhoudende interrupties van elkaar scheidt.

2. De interim-meneren
Korte onderbrekingen van het programma door toffe heren die op de verkeerde plaats, met het verkeerde onderwerp verschijnen.

3. De Specialisten
Een gastspreker met assistent, die over het onderwerp van het congres of seminar een uiteenzetting geeft. De uiteenzetting wordt gaandeweg de toespraak steeds absurder en mondt uit in een act.

4. De huismeesters
Een duo dat uw gehele seminar of congres logistiek begeleid door op vriendelijke doch dwingende wijze de gasten uit en in de zaal te begeleiden. Zij laten alle verplaatsingen en het programma soepel en op tijd verlopen. Eventueel kunnen de huismeesters ook een speciale act m.b.t. het onderwerp van het congres of seminar verzorgen. Deze pragmatische huismeesters kunnen ook de praktische toepassing van uw onderwerp verklaren

5. Speciale acts
Een speciaal op het seminar of congres toegepaste act waarin het onderwerp, of het congres/seminar zelf, onder de loep wordt genomen.

6. Interviewers
Als er een plenaire, interactieve sessie is kunnen de interviewers zorgen dat er vragen loskomen. Met microfoon begeven zij zich op ongebruikelijke wijze door het publiek. (eventueel in combinatie met de dagvoorzitters, de huismeesters, etc)
Mensen hebben vaak vragen, maar durven hen niet te stellen. Wij kunnen, als intermediair, die vaak zeer belangrijke vragen gesteld krijgen.

 

 

Video's van Del Boca Vista

Bekijk meer video's van Del Boca Vista

Gerelateerde concepten

Congres Arrangement

uw congres een groot succes!

Gerelateerde locaties

Cruiseterminal Rotterdam

Cruisterminal Rotterdam

Ga naar:
Info & Boekingen