zanger-muzikant Hans

Hans speelt vrijwel alle bekende nummers uit de Franse popgeschiedenis van de laatste 40 jaar.

Zorgvuldige carrièreplanning lijkt niet het sterkste punt van accordeonist, gitarist en troubadour Hans. Begonnen als gitarist raakte hij rond zijn 24e levensjaar verslingerd aan de acrobatiek, en kort daarna aan het jongleren.. Om vervolgens na enkele jaren toch weer terug te keren bij zijn oude liefde: de muziek.

Maar voor wie in theaters en pistes heeft gestaan is muziek nooit meer zo maar muziek. Voor Hans is muziek theater, zelfs wanneer hij achtergrondmuziek speelt!

Hans is actief als troubadour en jongleur. Als accordeonist is hij een graag geziene verschijning op menig feest. Op animatieve wijze wordt een bruggetje geslagen naar het publiek en wordt van een feest een feest gemaakt. Het repertoire is daarbij veelomvattend: naast het Franse repertoire worden ook (oud)-Nederlandse, Italiaanse en een enkel Engels nummer gespeeld.

In de kleerkast van Hans vindt je een matrozenpak, twee smokings, een kerstmanpak en de kleding van een Fransoos. Zijn publiek bestaat uit kinderen en hoogbejaarden, zwakzinnigen en hoogbegaafden. Kortom: niet voor niets noemt Hans de Cock zich “onalledaags troubadour”.

Met zijn maatje Coen speelt Hans in het duo Pigalle. Gitaar -en accordeonklanken nemen U mee naar de boorden van de Seine in het zwierige Parijs. Sfeervolle deunen worden met tweestemmige zang omlijst op een prettig geluidsniveau, zonder de conversatie tijdens het diner of het feest onmogelijk te maken.

Hans of Pigalle speelt vrijwel alle bekende nummers uit de Franse popgeschiedenis van de laatste 40 jaar. Alle bekende chansons van Piaff, Brel, Montand, etc.. passeren de revue.  Alle nummers worden akoestisch en ambulant ten gehore gebracht.

Pigalle is eventueel ook nog uit te bereiden tot een trio met bassist Philip

 

Fotoalbum

Video's van zanger-muzikant Hans

Downloads

Hier onder treft u downloads voor zanger-muzikant Hans

Audio

Hieronder kunt u enkele fragmenten van zanger-muzikant Hans beluisteren

Gerelateerde concepten

Avond van de kasteelbutler

Avond van de kasteelbutler

Stampei in de abdij

Abdij Party, met echt abdij bier!

Gerelateerde locaties

Ga naar:
Info & Boekingen