Lieke Beks

De combinatie van toneel, animatie en werk achter de schermen. Een unieke belevenis.

Verschillende karakters worden zonder probleem origineel en bijbehorend accent overtuigend neergezet.
Om het overzichtelijk te houden, lichten wij uit het ruime assortiment enkele typetjes toe. Clown, Pipi Langkous, (ordinaire) serveerster, geisha, heks, vrouwelijke herbergier (bourgondisch), trol of haremdame behoren allen tot het repertoire. Komen deze karakters niet op het sfeerplaatje van uw feest voor? Aarzel niet en vraag naar een maatkostuum! Twee van haar meest toegepaste rollen zijn Sophie en Tamara; beiden zien er uitvoeriger als volgt uit:

Sophie
Toepassingen: Toiletjuffrouw en Kuismadam (totaal entertainment)
Karakter beschrijving: Sophie is een Vlaamse dam rond de 45 jaar. Haar haren in de krul, een kleurrijke schort met een fleurige jurk eronder verraden haar plannen voor de avond. Bingo! Dat betekent doorplassen, kakken en -lopen. Sophie is, zoals het een vlaamse betaamt, beleefd en vol gezelligheid aanwezig. Dit voorkomende uiterlijk betekent natuurlijk niet dat er met haar te spotten valt. Wanbetalers en bijdehante mensen worden adrem aangepakt.

Tamara
Toepassingen: Hostess en Reisleidster door programma’s en ruimtes heen.
Karakterbeschrijving: Als purser van Pleasant Tours International is deze dame klantvriendelijk en sociaal voelend. Strak in het pak leidt zij haar gasten aan boord naar elke gewenste “destination”. Deze charmante en uiterst precieze vrouw zal al het mogelijke doen om het reisgezelschap veilig en goed gehumeurd over te dragen aan het grondpersoneel. Haar werkgever P.T.I. gaat er vanuit dat dit zonder al te veel turbulentie of luchtzakken wordt volbracht. Voelt u welkom en wij zorgen voor de rest.

Met haar enthousiasme, vrolijkheid en bezieling voor het vak zorgt Lieke ervoor dat het haar gasten aan niets ontbreekt. Deze bruisende, enthousiaste en stralende vrouw maakt van uw seminar, opening, beursstand of feestelijke receptie iets bijzonders! Haar sprankelende energie werkt ontwapenend, aanstekelijk en schept een ontspannen en gezellige sfeer. Lieke is zelfkritisch en oprecht en neemt haar werk serieuzer dan haar opdrachtgever.
 

 

Fotoalbum

Gerelateerde concepten

Burlesque

Burlesque - een stout feest

Fiesta Fuego Latina

Fiesta Fuego Latina

Gerelateerde locaties

Ga naar:
Info & Boekingen