Woedy Woet

Woedy is komisch, zijn humor is absurd en zijn verhalen verhelderend als een zonnebril?

Het is meestal niet leuk misleid te worden. Maar soms doet zich een situatie voor waarin u niets liever wilt. Goochelaar Woedy Woet, in zijn pogingen om zijn trucs zo doorzichtig mogelijk te maken, leidt u steeds verder van huis. En na zijn verfijnde uitleg bent u het spoor geheel bijster. Woedy is komisch, zijn humor is absurd en zijn verhalen verhelderend als een zonnebril?


Woedy Woet startte in 1981 als goochelaar en heeft in de loop der jaren meer dan tien  kinder- shows-en volwassenenshows gemaakt. Elke show is vele malen opgevoerd in verschillende omstandigheden. Woedy heeft tevens acts ontwikkeld voor diverse themafeesten; zoals: de middeleeuwen, mafiafeesten en het wilde westen. Verder produceert Woedy special effects voor toneel, musicals en opera’s.

In de theaterprogramma’s van  Woedy wordt goochelen gecombineerd met andere theaterdisci- plines zoals dans, muziek, acteren en acrobatiek. In al deze disciplines heeft Woedy Woet zich bekwaamd door o.a.: improvisatie-en mimelessen op de theaterschool A’dam, acrobatieklessen van de  Como-brothers en de Osmani’s. Daarnaast was hij verbonden aan de impro-theater- groep Theatersport en treedt hij op als stand-up comedian.

Woedy heeft zijn sporen verdiend in de goochelwereld en heeft vele prijzen gewonnen in binnen-en buitenland. Zo won hij de eerste prijs stagemagic tijdens de Open Nederlandse kampioenschappen (in 1995 met de Vaudeville act) en werd hij tweemaal nationaal kampioen tijdens de Open Nederlandse kampioenschappen (in 1992 met de Strippoker-act en in 1993 met de Catastrofe-act). Bovendien won hij een derde prijs in Parijs (comedy magic), een eerste prijs in Brussel (comedy magic) en de Grand Prix in Wenen (overall prijs).
Met deze acts heeft hij zeer veel opgetreden in galavoorstellingen in Nederland en het buitenland (Japan, Taiwan, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Groot Brittanië en één seizoen Cirque du Soleil (D).

 
Enkele acts van Woedy:

Catastrofe-act  (12 minuten):
Een klassieke goochelaar in rokkostuum, cape en hoge hoed heeft zijn dag niet. Hij brengt een nummer waarin vanaf het begin alles rampzalig verloopt. Zijn pogingen om zijn acts te laten slagen gaan ten koste van zijn kleding. Hij behoudt echter zijn waardigheid en verlaat geheel “hersteld” het podium.

De Joker (15 minuten):
De joker vertoont zijn kunsten op het kleinste podium ter wereld en gebruikt als verlichting niet meer dan twee kaarsen. Hij balanceert een plankje op de kaarsen en nodigt iemand uit, om te gaan liggen op dit wankele evenwicht. Blijft deze persoon ook zonder plankje en kaars zweven...?.

Strippoker (15 minuten):
Een “Bonafide” gokker zegt een gokspel te willen spelen tegen een vrijwilligster uit het publiek. Hij kondigt aan strippoker te gaan spelen. Helaas verliest de vrijwilligster en blijkt zij een vinger te moeten afstaan. De inzet wordt verhoogd totdat het uiteindelijk haar kop kost. Gelukkig blijkt de guillotine zijn fatale werk niet te doen. Opgelucht verlaat “het slachtoffer” het podium.

Het Schandblok (10 minuten):
De schout is teleurgesteld in de werking van zijn schandblok. Omdat de gaten te groot zijn kun- nen magere mensen hoofd en handen bevrijden. Dit probleem is echter opgelost. Een proefpersoon word gevraagd om hoofd en handen door het schandblok te steken. Iedereen ziet dat, doordat er pennen door de gaten gestoken worden, ontsnappen niet mogelijk is (of toch wel?).

 


 

Fotoalbum

Downloads

Hier onder treft u downloads voor Woedy Woet

Gerelateerde concepten

De Zigeunerbaron

Hartstochtelijke zigeuneravond

Fiesta Fuego Latina

Fiesta Fuego Latina

Maffiafeest

Maffiafeest - gevaarlijk spannend!

Gerelateerde locaties

Blijdorp

Blijdorp Happenings

Ga naar:
Info & Boekingen