Tim Jones

Nederland bekeken door een Engelse bril. Engelse humor met een Hollandse saus.

De Engelse entertainer Tim Jones woont alweer een tijdje in Nederland. Toch kan hij Nederland en Engeland nog steeds niet uit elkaar houden. Nederlandse gewoonten worden steeds bekeken door een Engelse bril, Engelse taal wordt vermengd met typische Nederlandse. Dit alles wordt natuurlijk overgoten met een stevige dosis Engelse humor die hem, voor de liefhebbers daarvan, tot een absolute must maken.

Een kleine greep uit de rollen die hij speelt:

De Dokter
Een act die aan tafel kan worden gedaan en bijna uitsluitend visueel is, met onzin trucks als “’s werelds eerste veilige sigaret” de “orale oogtest” en het onzinnige advies om eerst in –en dan uit te ademen (en niet andersom).

The English Gentleman
In een witte smoking verwelkomt deze tot een uitstervend ras behorende “gentleman” met zijn ontwapenende vriendelijkheid en beleefdheid Uw gasten. Met een feilloos gevoel voor etiquette weet hij (vooral Uw vrouw) te charmeren.

De Professor
Een professor uit Oxford met zijn Australische Woestijn Forel (de intelligentste vis ter wereld).

Police Constable Jones

Een man met autoriteit, maar ook een ouderwets vriendelijke “Bobby”. Hij vraagt je alstublieft links te houden, praat door zijn portofoon, en houdt zijn ogen open voor stoute boeven.

Naast deze mobiele acts heeft Tim Jones ook een aantal podium-acts ontwikkeld of ontwikkeld hij deze shows in opdracht. Productpresentaties, openingen etc.. zijn door hem al vele malen op komische wijze verricht. Enkele voorbeelden van deze acts zijn de “Return to Sender”, “Animal Magic”, “Modern methods of Communications” en de “Tea drinking course”.

 

Fotoalbum

Downloads

Hier onder treft u downloads voor Tim Jones

Gerelateerde concepten

Avond van de kasteelbutler

Avond van de kasteelbutler

Congres Arrangement

uw congres een groot succes!

Receptie Arrangement

een onvergetelijke receptie

Gerelateerde locaties

Blijdorp

Blijdorp Happenings

DierenPark Amersfoort

Perfecte evenement locatie

Spido Rotterdam

Spido - events op het water

Ga naar:
Info & Boekingen