Strada

Energieke muzikale drietal speelt voor, tussen en met het publiek. Beleef het ook!

Zo kunnen we één tot en met vele duizenden mensen aan en speelden we al in privé vliegtuigen tot en met popfestivals. Overal zetten we iets unieks neer.
Strada bestaat uit rasentertainers die reeds in alle hoeken van de wereld optraden. En voor publiek van allerlei pluimage. Van spoorwegarbeiders tot en met de Nederlandse jetset en van kinderen tot en met bejaarden. Muziek is immers universeel!Wie ons al langer kent weet dat we altijd goed aanvoelen wat er op uw happening nodig is. Soms is Strada een vriendelijk, maar ongeleid projectiel, en soms maakt Strada gewoon letterlijk en figuurlijk wereldmuziek
Strada is, de naam zegt het al, begonnen op en als 'Straat'. Na meer dan 20 jaar zijn we als trio aan het werk onder de naam 'Strada'. Nog steeds zijn we regelmatig op straat te bewonderen. Daar is ook het idee ontstaan dat een band ook visueel goed in elkaar moet zitten.

Steeds vaker werd ons gevraagd om binnenshuis te spelen. Zo is het concept verder verfijnd. Omdat er steeds grotere gezelschappen bediend moesten worden hebben we op een gegeven moment ons eigen draadloos systeem ontwikkeld. Zo doen we nog steeds ons ding, maar indien nodig wat harder en groter.We spelen o.a. op straatfeesten, braderieën, bedrijfsfeesten, recepties, festivals en in treinen, vliegtuigen en boten. Maar aarzel niet om ons uit te dagen met iets nieuws.  We hebben al vele particulieren, bedrijven en winkelcentra blij gemaakt.

 

Downloads

Hier onder treft u downloads voor Strada

Ga naar:
Info & Boekingen