Winke Wagner Quartet

Sfeervolle jazz, latin en easy listening muziek. Easy, cool en van top kwaliteit.

Het Winke Wagner Quarte heeft een uitgebreid en sfeervol repertoire van jazz, latin en easy listening muziek. Denk hierbij aan nummers van Diana Krall, Jamie Cullum maar ook Astrud Gilberto en Frank Sinatra.  Is uitstekend inzetbaar tijdens diner dansants, privé feesten en bedrijfsborrels. Schakelt moeiteloos over van stijlvolle achtergrond- naar swingende dansmuziek. Of het nu om een intiem huwelijksfeest of een grootse nieuwjaarsreceptie gaat, het Winke Wagner Quartet zorgt voor de passende muzikale omlijsting. Laat een onvergetelijke indruk achter. Op tijd en strak in het pak verschijnen is een eerste vanzelfsprekendheid. En dan.... luisteren en genieten maar!

 

De bezetting:

Winke Wagner - Zangeres
Zingt al een groot deel van haar leven in veschillende ensembles. Deed Hoge Hotelschool Maastricht maar volgde wekelijks zanglessen. Zong lange tijd in een partyband. Haar passie voor jazz heeft haar ertoe bewogen enkele jaren geleden muzikanten te zoeken om zo een eigen quartet te vormen. Na een roerige zoektocht heeft ze nu de juiste partners gevonden om met veel gevoel en plezier een zalige “jazz sound” ten gehore te brengen. Een welkome verschijning op elk podium en een warme stem; dit is Winke Wagner!!

Aad Faasse - Slagwerk
Drummer Aad Faasse zorgt voor een subtiele en swingende ritmische ondersteuning in het Quartet. Hij kan echter ook flink “uitpakken” als dat nodig is…..  Na zijn opleiding aan het Hilversums Conservatorium waar hij samengewerkt heeft met bijvoorbeeld de Amerikaanse Jazz-zangeres Deborah Brown, heeft hij o.a. met de Daylight Super Band talloze Nederlandse artiesten begeleid. Dat waren artiesten als bijvoorbeeld Marco Borsato, Rene Froger en Anita Meijer. Zijn liefde voor het jazzy getinte repertoire in brede zin des woords gebruikt hij nu om u met het Winke Wagner Quartet een onvergetelijke avond te bezorgen.

Lucas Suringar - Bassist
Heeft op zijn 16e zijn brommer voor een bas geruild, en hem daarna niet meer losgelaten. Gestudeert bij Arnold Dooyeweert en John Clayton. Winnaar V.P.R.O. Meervaart Jazz-concour in 1983.

Floor van Os - Gitarist
Afgestudeerd aan het Hilversums Conservatorium/Sweelinck in 1999. In diverse bands gespeeld, oa: Little Red Riding Hood, E-matic, De Raggende Klinkers, Kees Oosterwijk Trio.

  

Fotoalbum

Downloads

Hier onder treft u downloads voor Winke Wagner Quartet

Gerelateerde concepten

Receptie Arrangement

een onvergetelijke receptie

Gerelateerde locaties

Cruiseterminal Rotterdam

Cruisterminal Rotterdam

Ga naar:
Info & Boekingen