Alphons de Butler

Uw persoonlijke butler die niet alleen een diner serveert, maar ook de avond vult met grappen en verhalen.

Alphons is de naam van de meest typische butler die ons land rijk is. Met zijn keurig jacquet met zwart vest, zwarte strik en onberispelijk zwart gepoetste schoenen voldoet hij volledig aan het beeld dat een ieder heeft van de ideale butler. Zonder vaste woon of verblijfplaats zwerft Alphons al meer dan tien jaar door het land op zoek naar plaatsen, situaties en momenten waar hij van nut meent te kunnen zijn.

Alphons Uw Butler® ontvangt, begeleidt, onderhoudt, steunt, corrigeert, dirigeert, domineert én intrigeert uw gasten.

In de controlerende, coördinerende en organiserende functie die hij zich aanmeet (Alphons is beslist geen bedienende ober!) kan hij zeer direct reageren op alles wat om hem heen gebeurt en weet hij de gasten op een correcte, maar soms ook enigszins brutale manier terecht te wijzen. Niettemin  blijft hij daarbij tegelijkertijd de immer beschaafde Butler Alphons.

De diensten die Alphons Uw Butler® verleent, in combinatie met zijn innemende persoonlijkheid en zijn chique, subtiele, soms wat droge, arrogante, enigszins cynische humor vormen de perfecte basis voor Uw Gastheer, Uw Ceremoniemeester, Uw Butler!

Wat wel?   

Gastheer:
Van aankomst tot aan het vertrek van Uw gasten is Alphons Uw gastheer en zal een ieder op correcte maar zeer eigen wijze van dienst zijn

Ceremoniemeester:
Voor het aankondigen van sprekers, belangrijke mededelingen van huishoudelijke of andere aard. Op duidelijke, niet mis te verstane wijze.

Tijdbewaker:
Als Alphons de touwtjes in handen krijgt, spreekt geen spreker te lang, gebeurt alles volgens het draaiboek en is iedereen op tijd op de plaats van bestemming.

Regelaar:
Momentje stilte voor het diner, gasten per tafel uitnodigen voor het buffet, een tandenstoker, aspirientje, de microfoon van de spreker op hoogte zetten, een glaasje water? Alphons Uw Butler regelt het allemaal. En méér!

IJsbreker
Door de persoonlijke aandacht die Alphons besteedt aan iedere gast (mits de gast hier prijs op stelt!) weet hij al snel het ijs te breken in situaties die voor U en Uw gasten misschien wat onwennig zijn of wanneer Uw gasten elkaar niet goed kennen.

Aanspreekpunt
Alphons Uw Butler is de rode draad in Uw evenement. Van pauzes heeft meneer Alphons nog nooit gehoord en zo kan hij dus gedurende het gehele feest, de receptie, het congres of welke gelegenheid dan ook, als duidelijk herkenbaar aanspreekpunt fungeren voor alle vragen, problemen of klachten van U en Uw gasten.

Wakkerschudder
Is de spreker wat lang van stof? Duurt het officiële programma wat langer dan gepland? Alphons zorgt er op gepaste wijze voor dat het induttende publiek weer even op het puntje van de stoel komt te zitten. Het optrekken van een wenkbrauw op het juiste moment kan al genoeg zijn om de mening van het publiek ten aanzien van de spreker te verwoorden en een verluchtende lach door het publiek te laten gaan.

Sfeerbeheerder
Waar sfeer ontbreekt voegt Alphons deze toe. Waar sfeer al aanwezig is zal Alphons deze op zorgvuldige wijze bewaken, behouden en beheren.

Grappig?
Humor is een breed begrip en over smaak en gevoel voor humor valt dan ook niet te twisten. Maar één ding is zeker: waar Alphons is wordt gelachen!


Wat niet

Lolbroek
Hoewel om Alphons zeer zeker gelachen zal worden bent U voor lolbroekerij en platte grappen bij meneer Alphons aan het verkeerde adres.

Moppentapper
De wijze waarop Alphons zich beweegt en uitdrukt zorgt voor vele hilarische momenten en lachsalvo’s.Niettemin heeft Alphons nog nooit een mop vertelt en zal dat ook niet doen.

Dronken ober
Alphons Uw Butler is Úw Butler en zal uitsluitend onberispelijk gedrag vertonen. Soms brutaal, zeer direct, ad rem en gevat. Dat kan uitsluitend door het innemen van….Spa rood! Voor die leuke-dronken-ober-act moet U niet bij Alphons zijn!

Bedienende ober
Alphons Uw Butler houdt zich bezig met het totaaloverzicht van Uw evenement en kan zich derhalve niet bezighouden met het uitserveren van dranken. Rondgaan met een dienblad vol hapjes behoort wel tot Alphons’ taken. Dit levert regelmatig prettige gespreken op tussen Uw Butler en de gasten.

Typetje
Alphons Uw Butler is een karakter, een persoonlijkheid. Door al jarenlang uitsluitend als Alphons door het land te zwerven op de meest uiteenlopende bijeenkomsten is Alphons het stadium ‘typetje’ allang voorbij.
Alphons ís Alphons! Alphons Úw Butler.

 


Fotoalbum

Downloads

Hier onder treft u downloads voor Alphons de Butler

Gerelateerde concepten

Avond van de kasteelbutler

Avond van de kasteelbutler

Congres Arrangement

uw congres een groot succes!

Receptie Arrangement

een onvergetelijke receptie

Gerelateerde locaties

Blijdorp

Blijdorp Happenings

Kasteelfeesten

Kasteelfeesten - uniek nostalgisch

Spido Rotterdam

Spido - events op het water

Ga naar:
Info & Boekingen