Paul

Troubadour, zanger, entertainer. Paul maakt er een feest van.

Al meer dan 10 jaar is Paul professioneel singer-songwriter en presentator! In al die jaren heeft Paul zich bewezen als begenadigd performer, presentator en liedjesschrijver. Enkele hoogtepunten zijn zijn vierdaagselied 'Stappen (4 dagen lang)' over het grootste wandelevenement ter wereld, zijn bijdrage aan het Nationaal Songfestival in Ahoy in 2001 met het nummer 'Laat je Zien' (3 mln kijkers!) en vele optredens variërend van huiskamer tot voetbalstadion, met een gemiddelde van meer dan honderd optredens per jaar! Bovendien presenteert hij al tien jaar lang het grootste podium van het Gelders Bevrijdingsfestival.

Het vak bestaat niet alleen uit zingen en gitaarspelen. Paul reisde in de zomer van 2007 bijna twee maanden met een van de grondleggers van de wereldmuziek Chris Hinze door Namibië en Zuid-Afrika. Hij maakte daar tal van audio- en video-opnames, van Bosmannen in de Kalahari-woestijn, tot kerkkoren van wel 400 man!

Ooit vroeg een docent Engels aan Paul wat hij wilde bereiken in het leven: "To gain lots of feelings" was zijn antwoord. Dit antwoord deelt hij graag met het publiek.
 
Paul treedt treedt zowel akoestisch als versterkt op. Zowel solo als met aanvullende muzikanten van het hoogste niveau.

 
 

Fotoalbum

Video's van Paul

Downloads

Hier onder treft u downloads voor Paul

Gerelateerde concepten

Avond van de kasteelbutler

Avond van de kasteelbutler

Gerelateerde locaties

Archeon

Archeon, terug naar vroeger

Burgerhal Gouda

Stadsherberg Burgerhal Gouda

Kasteelfeesten

Kasteelfeesten - uniek nostalgisch

Ga naar:
Info & Boekingen