Arthur de Zwaan

Arthur de Zwaan. Kundig en ervaren theatermaker en mimespeler. Top in Nederland!

ARTHUR DE ZWAAN

Arthur de Zwaan is een zeer kundige en ervaren mimespeler die in binnen- en buitenland wordt geroemd om zijn inventiviteit. Arthur gaat een stapje verder dan de meeste mimespelers door improvisatie toe te passen bij iedere voorstelling waarbij wel uitgegaan wordt van de reeds ontwikkelde rollen. Hierdoor verschuift zijn act van een vastomlijnde creatie naar een op de situatie toegesneden performance.
 

Arthur de Zwaan heeft o.a. de volgende rollen:

De dronken ober: Helaas, deze ober is een uitzendkracht. Wij verwijten hem onverschilligheid en drankzucht. Toch heeft hij beslist ook een zonnige kant..

De schoonmaker: Jean de schoonmaker maakt alles kraakhelder wat vast en los zit, maar vooral ruiten en glazen deuren zijn grote liefde en specialiteit.

De heer Dinkgreve: Wij zijn zeer verheugd u te mogen melden dat het heel goed gaat met de heer Dinkgreve. Hij is werkelijk een stuk opgeknapt! Voortaan neemt hij weer de honneurs waar als uw gastheer.

Het ontbijt: Lord Darlington gebruikt zijn ontbijt en maakt zijn toilet alvorens zich te kleden voor de vergadering van donateurs. Zijn scheerschuim blijkt niet altijd klantvriendelijk...

Maffia: Benito Gorgonzola lijkt zo onbewogen... Maar pas op, hij kan u aardig van uw stuk brengen.

Blind date: U weet hoe lastig het kan zijn op een feestavond te kiezen uit al die prachtige dames en heren. Met wie is het vanavond gezellig een drankje te drinken, een praatje te maken en wie weet nog meer? Onze postbode helpt! Feilloos! En trefzeker!
 

Arthur komt u tegen op festivals, bedrijfsfeesten en openingen. Daarnaast maken vele bedrijven gebruik van zijn acts en voorstellingen voor hun productpresentaties tijdens beurzen en congressen. Arthur de Zwaan is sinds 1991 verbonden aan mimetheatergroep Vitrine.

 

 

Fotoalbum

Downloads

Hier onder treft u downloads voor Arthur de Zwaan

Gerelateerde concepten

Congres Arrangement

uw congres een groot succes!

Receptie Arrangement

een onvergetelijke receptie

Gerelateerde locaties

Burgerhal Gouda

Stadsherberg Burgerhal Gouda

Cruiseterminal Rotterdam

Cruisterminal Rotterdam

Ga naar:
Info & Boekingen