De Rolero's

Cabarettesk entertainment met mooie samenzang, voor een uiterst vrolijke sfeer.

Als onversterkte loop-act zorgen wij voor een uiterst vrolijke sfeer, en brengen cabarettesk entertainment met mooie samenzang, ondersteund door accordeon, contrabas, gitaar, percussie en saxofoon. Tijdens een diner, receptie of andere gelegenheid  dwalen wij van tafel tot tafel, terwijl de rest van de aanwezigen ongestoord hun conversatie kan voortzetten. Dit geheel kunnen wij ook licht versterken als dat nodig is, bijvoorbeeld als de groep waarvoor we spelen te groot is.

Versterkt maken we van ieder feest een dansfeest, of blijven desgewenst op de achtergrond. Het met veel zorg uitgekozen electrische repertoire bestaat uit latin, jazz, rock&roll, sixties, reggae, disco, soul. Vooral de combinatie loop-act en versterkt optreden zorgt voor een optimale sfeer bij ieder feest.

Er is zelfs nog een andere smaak: de LuisterRolero's. De Rolero’s hebben namelijk een  akoestische live-cd “ De Refter Tapes“ opgenomen in het café van De Refter in Ubbergen. Het thema is “Simple songs from another century” wat neerkomt op akoestische blues, beat en soul. Letterlijk spelenderwijs hebben de Rolero’s liedjes in de loop der jaren als edelstenen bijgeslepen. Zo ontstond er een hecht luisterrepertoire met eigengereide bewerkingen van songs uit de 60er en 70er jaren en eigen werk. Ruige nummers van de Stones worden uitgevoerd met alleen stemmen en een ukelele, songs van Dylan krijgen een close-harmony bewerking, Beatle-liedjes veranderen totaal door andere tempi. In de luwte van feesten, in de entree van casino’s, in de auto opweg naar en terugkerend van optredens, en in kleedkamers, hebben de Rolero’s akoestische arrangementen gemaakt van eigen nummers en de mooiste liedjes uit hun jeugd.

Bezetting :
Rob de Waal (gitaar, ukelele, zang)
Petter Bertrams (accordeon, piano, zang)
Rene Mulder (saxen, zang)
Rob Pechler (contrabas, basgitaar, zang)
Henk Wanders (dums, percussie, gitaar, zang)

 Gages:

Trio: 1025,00 euro (excl. 6% btw) o.b.v. 4 x 30 min. in 3 á 3,5 uur

Kwartet: 1325,00 euro (excl. 6% btw) o.b.v. 4 x 30 min. in 3 á 3,5 uur

Fotoalbum

Video's van De Rolero's

Downloads

Hier onder treft u downloads voor De Rolero's

Audio

Hieronder kunt u enkele fragmenten van De Rolero's beluisteren

Ga naar:
Info & Boekingen