Blauw Theater

Contactueel Theater! Top theater en tafel animatie. Een belevenis!

Het Blauw Theater is gewend om haar creaties te doen herleven op het podium én tussen het publiek. Zij zelf noemen het graag “contactueel theater”.  De kwaliteit van het gezelschap zorgt ervoor dat zij nooit té confronterend zijn en ze immer correct en nimmer grof het publiek benaderen.

Door de loop der jaren heen hebben de leden van Blauw Theater veel ervaring opgedaan met het werken in en het ontwikkelen van themafeesten. Oosterse -, Chineese -, Middeleeuwse -, Zigeuner - , Maffia - en Griezelfeesten zijn slechts enkele voorbeelden daarvan. Het Blauw Theater heeft aldus wel meer dan 50 creaties bedacht en vormgegeven. Aldus kan het Blauw Theater op praktisch ieder feest een goede toevoeging leveren.

Naast het spelen van typetjes (een term die het Blauw Theater eigenlijk niet bezigt: Men heeft het liever over karakters), verzorgen zij ook compleet verzorgde avonden.
Het bekendste voorbeeld daarvan is het “Testament van Oom Ottobald”, een avond vol verrassende wendingen en opdrachten waarbij theatrale plaatjes centraal staan.

De Middeleeuwen
Voor het middeleeuws thema kunnen we kort zijn: Blauw Theater is geboren in de gezellige middeleeuwen. Narren, kwakzalvers, zotten, kooplieden en monniken.... ze behoren allemaal tot de mogelijkheden van het Blauw Theater.
 

 

Fotoalbum

Downloads

Hier onder treft u downloads voor Blauw Theater

Gerelateerde concepten

Feest Arrangement

onze unieke feesten

Romeins Feest

Romeins Feest - terug in de tijd

Gerelateerde locaties

Archeon

Archeon, terug naar vroeger

Kasteelfeesten

Kasteelfeesten - uniek nostalgisch

Ga naar:
Info & Boekingen