Frank Los

Karikaturist, plezierdichter, filosoof, clown en komiek

Frank Los maakt er een soepzooitje van. En dat is maar goed ook. Zo valt er heel wat te beleven en vooral heel veel te lachen. Volkomen tegendraads en onconventioneel zwemt hij als een vis door het sociale water. Hij brengt graag leven in de brouwerij!
Het publiek is niet in staat om hem te plaatsen. Zit er een steekje los of speelt hij het nou? Heeft hij nu ADHD of is hij een emotionele snelkookpan? Of is hij gewoon briljant en doet hij zich dommer voor dan hij is? Frank Los maakt het niet uit wat er allemaal over hem gedacht wordt. Hem gaat het erom de mensen een flinke lachstuip te bezorgen

Congressen zijn hartstikke belangrijk. En het is zonde als uw doelgroep suffig en slaperig wordt van al die nuttige informatie. Af en toe moet het publiek even wakker geschud worden. Tegelijkertijd mag dat niet te lang duren. Uw congres loopt vaak toch al achter op schema. Precies daarvoor hebben De Congresbreakers hun act voor congressen ontwikkeld. Zij zorgen gedurende de dag op de juiste momenten voor een hilarisch ogenblik. In een paar minuten is iedereen daardoor weer wakker en bij de les. Ondertussen hebben De Congresbreakers een kernboodschap onderstreept. Zij doen namelijk alles op maat.
De Congresbrekers doen hun naam eer aan. Ieder jaar organiseert Brandweer Oss een avond voor al haar brandweervrijwilligers en aanhang. De avond kent vele formele momenten. Brandweer Oss zocht een act die in staat was om op een luchtige, ludieke wijze de formele onderdelen van de avond op te schudden.

De Congresbrekers bleken een gouden greep! De kern van het succes is de diversiteit van acts waarmee het aanwezige publiek werd vermaakt. Er werd veel gelachen en van tijd tot tijd waren er kreten van verbazing uit het publiek te horen. Alles kwam voorbij, van cabaret tot goochelen met vuur en van sneltekenen tot magische vierkanten.
Over de voorbereiding is Brandweer Oss ook zeer te spreken. Na een kort intakegesprek vooraf bleken de Congresbrekers in staat om een act op maat te maken voor de avond en het aanwezige publiek.
Met de Congresbrekers bent u als organisator van een congres verzekerd van de juiste dosis afleiding tijdens uw congres om het publiek scherp te houden.

 

Fotoalbum

Downloads

Hier onder treft u downloads voor Frank Los

Ga naar:
Info & Boekingen