Kapitein en Maatje

Zing en vaar vrolijk mee met de kapitein & zijn maatje!

De kapitein en zijn maatje(s) nemen u mee op reis langs de wereldzeeën van Nederland en als men het wil ver daarbuiten. Het wel en wee aan boord laten zij muzikaal herleven; niet alleen van nu maar ook uit een ver verleden.

Naast het vele eigen werk brengt dit duo of trio ook het bekende werk van smartlappen en meezingliederen ten gehore. Het repertoire is overwegend  Nederlandstalig.Ook een enkel Engelstalig muziekwerk kan de revue passeren. Uiteraard allen in zeemansstijl!
Als de gelegenheid het toelaat worden ook luisterliedjes en melancholische songs gespeeld en gezongen.

De kapitein neemt minimaal één maatje mee, maar voor grote gezelschappen is een trio aan te bevelen. De muzikale aanvulling bestaat dan uit een bassist en daarnaast  en/óf een accordeonist en/óf een gitarist. Met deze grotere bezetting wordt ook het repertoire breder en veelzijdiger.

Voor de kapitein en zijn maatje(s) geldt dat een akoestisch optreden de voorkeur geniet.  Een versterkt optreden behoort echter ook tot de mogelijkheden. De kleding is uiteraard in maritieme stijl. Voor informele bijeenkomsten is ook hedendaagse kleding een mogelijkheid. Op straat of op Bourgondische feesten komt u dit duo of trio tegen onder de naam “Vagebonden”

Fotoalbum

Downloads

Hier onder treft u downloads voor Kapitein en Maatje

Audio

Hieronder kunt u enkele fragmenten van Kapitein en Maatje beluisteren

Gerelateerde concepten

Receptie Arrangement

een onvergetelijke receptie

Gerelateerde locaties

Spido Rotterdam

Spido - events op het water

SS Rotterdam

SS Rotterdam - maritieme toplocatie

Ga naar:
Info & Boekingen