Mannen van de Maas DJ

De DJ die uw gasten de hele avond op de dansvloer houdt!

DJ’s en Drive-in Shows komen in alle soorten, maten en smaken. Met 25 attente bedrijfsfeest DJ’s, 12 drive-in shows en zo’n 800 boekingen per jaar zijn we een betrouwbare en flexibele partner voor buro’s en bedrijven. 
 
DJ (VJ) Johan draait voornamelijk op bruiloften, studenten- en bedrijfsfeesten. Hij is geen kroeg-DJ en draait ook niet op scholen of voetbalverenigingen. Door zijn zeer brede interesse in muziek en ruime ervaring weet hij elk publiek te plezieren. Zijn ruime collectie aan muziek varieert van de Carpenters tot aan de nieuwste house, van TOP40 tot hardrock; van de jaren '50 tot nu; alle stijlen en jaren zijn vertegenwoordigd. Foxtrotje of Engelse Wals.. geen probleem. Hij is ooit begonnen als deejay op een stijldansschool. Ervaring is hier eigenlijk het kernwoord. Allround DJ Johan vermaakt alle generaties van 4 tot 80 jaar. Zo is hij ook één van de vaste DJ's van de  Minidisco en de Videodisco. Als geen ander weet hij te anticiperen op de sfeer. Reeds vele zeer tevreden klanten gingen je voor, bruidsparen, bedrijven, verenigingen, 'Disco on Ice' en vele anderen.Dus als u geen risico wilt lopen: DJ JOHAN.
Het gaat hier om de juiste plaat op het juiste moment op het juiste volume. Onze attente allround DJ's kunnen elk alles draaien. Echter, ze zijn niet identiek en hebben elk hun eigen voorkeur. Onze afdeling planning stuurt je een vragenlijst aan de hand waarvan de DJ wordt ingepland die het beste bij jullie wensen past. De DJ ontvangt alle benodigde gegevens om zich optimaal voor te bereiden. Uiterlijk de maandag voor het feest belt hij je om de hele avond door te spreken en de laatste puntjes op de 'i' te zetten.

Fotoalbum

Video's van Mannen van de Maas DJ

Gerelateerde concepten

Congres Arrangement

uw congres een groot succes!

Feest Arrangement

onze unieke feesten

Receptie Arrangement

een onvergetelijke receptie

Gerelateerde locaties

Archeon

Archeon, terug naar vroeger

Blijdorp

Blijdorp Happenings

Cruiseterminal Rotterdam

Cruisterminal Rotterdam

Spido Rotterdam

Spido - events op het water

SS Rotterdam

SS Rotterdam - maritieme toplocatie

Ga naar:
Info & Boekingen