Troubadeuse Corinda

Corinda; een troubadour klein van stuk en groot qua présence. Hoewel Corinda niet de langste troubadour van Nederland is, zal u daar tijdens haar optredens nauwelijks iets van merken. Met een eigenwijze manier en een behoorlijke portie bravoure vertolkt zij haar liederen.

 CORINDA VAN TILBORG

Corinda; een troubadour klein van stuk en groot qua présence. Hoewel Corinda niet de langste troubadour van Nederland is, zal u daar tijdens haar optredens nauwelijks iets van merken. Met een eigenwijze manier en een behoorlijke portie bravoure vertolkt zij haar liederen. Gekoppeld aan een stevig stemgeluid wordt zo voorkomen dat zijn onopgemerkt zal blijven, hoe groot de publieksschare ook is. 

Het repertoire van Corinda omvat veel nederlands-en engelstalig werk en bestaat bijna uitsluitend uit covers. Veel bekende liedjes passeren de revue. Gedacht moet worden aan liedjes als bijvoorbeeld: “Land van Maas en Waal”, “De Troubadour”, “Kaap’ren Varen”, “Wild Rover”, en “Drunken Sailor”. Met deze liederen bespeelt zij het publiek en haalt hij het over om mee te klappen of te zingen. De liedjes worden afgewisseld door korte grappen en moppen, die zij in een sappig vlaams dialect deelt met het publiek. Per tafel wordt zo’n anekdote verteld en weet zij de lachers op haar hand te krijgen. Kortom, Corinda is een muzikale clown die niet misstaat op gelegenheden waar iets te vieren valt.

Mocht u een speciaal lied willen voor uw feest of happening: dat kan! Corinda schrijft en zingt dan een, in samenwerking met u, ontwikkeld lied. Daarnaast staat zij ook open voor cabarateske bewerkingen van jaarverslagen e.d. Zo krijgt uw feest het accent wat u zoekt.

Corinda treedt bij voorkeur ambulant en in middeleeuwse pf nette hedendaagse kleding op.

 

Video's van Troubadeuse Corinda

Downloads

Hier onder treft u downloads voor Troubadeuse Corinda

Gerelateerde concepten

Avond van de kasteelbutler

Avond van de kasteelbutler

Feest Arrangement

onze unieke feesten

Onthael in de Kloosterzael

Middeleeuws feest

Romeins Feest

Romeins Feest - terug in de tijd

Gerelateerde locaties

Amicitia

nieuwe Mannen van de Maas locatie

Archeon

Archeon, terug naar vroeger

Burgerhal Gouda

Stadsherberg Burgerhal Gouda

DierenPark Amersfoort

Perfecte evenement locatie

Kasteelfeesten

Kasteelfeesten - uniek nostalgisch

Restaurant ‘t Karrewiel

Restaurant ‘t Karrewiel

Slot Loevestein

Unieke feestlocatie: Nieuw bij Mannenvandemaas.nl

Waterstadje Rotterdam

Ga naar:
Info & Boekingen