La Notte Magica

Een magische avond vol met verrassingen en ultieme magie.

La Notte Magica

De avond zal gedragen worden door 4 artiesten met elk een eigen karakter gedurende de avond. Zo zult u gedurende de avond kennismaken met de Magiër, de Zieneres, de Bos-trol en het Orakel. Tezamen vormen zij  een eenheid die garant staat voor een magische avond waarin de volgende acts uitgevoerd zullen worden:

De Magiër:
De Magiër is in daden en gestalte een opvallende verschijning. Zijn handelingen zijn onnavolgbaar en zijn kunsten onbegrijpelijk. Om dit te bewijzen zal hij een aantal proeven van bekwaamheid aan u tonen. Laat u keer op keer verrassen door deze meester der magie! Waar hij zich tussen het publiek begeeft, blijft hij zeker niet onopgemerkt. Verbijstering en hilariteit wisselen elkaar af als er echte wonderen in hun eigen handen gebeuren.

De Zieneres:
Deze charmante mysterieuze verschijning beschikt over bijzondere gaven. Door haar helderziendheid en telepatische vermogens lijkt niets voor haar verborgen te blijven. Tevens manipuleert zij vreemde krachten, waardoor allerlei voorwerpen opeens het luchtruim kiezen.

De Bos-trol:
Dit in het bos woonachtige dwergachtige ventje is speciaal voor deze gelegenheid uit de struiken komen kruipen. Hij dribbelt bedrijvig tussen het publiek door op lindehouten klompjes, waar alweer jonge scheuten uit groeien. In de door mensenhanden geschapen wereld, verwisselt hij die echter voor zeemleren bladerslofjes om zijn sporen zo onzichtbaar mogelijk te laten. Zijn schuilplaats dient alleen hij te vinden! De trol is geïnteresseerd in de mens. Hij klampt ze aan met vreemde vragen, vertelt ze verhalen uit zijn wereld en laat vaardigheden zien die voorbehouden zijn aan trollen.

Het Orakel:
Het geheel overziend en als volledig onaantastbaar element in deze avond leert U het Orakel kennen. Zijn stem is allesbepalend, zijn wil is wet. Het verloop van de avond is volledig in zijn handen. Het Orakel verkondigt het vervolg en is de heerser van zowel het begin als het einde. Het Orakel zal als ceremoniemeester én als muzikale omlijsting de avond vormgeven. Als pianist, als zanger of als verkondiger van de volgende gebeurtenis is deze man een onlosmakelijk onderdeel van de avond.

Fotoalbum

Downloads

Hier onder treft u downloads voor La Notte Magica

Artiesten uit dit concept

Igo van Hoof

Igo van Hoof - presentator & acteur

Magiër Mantra en Samyra

Magiër Mantra - een echte tovenaar

Beschikbaar op deze locaties

Archeon

Archeon, terug naar vroeger

Burgerhal Gouda

Stadsherberg Burgerhal Gouda

Cruiseterminal Rotterdam

Cruisterminal Rotterdam

Kasteelfeesten

Kasteelfeesten - uniek nostalgisch

Slot Loevestein

Unieke feestlocatie: Nieuw bij Mannenvandemaas.nl

SS Rotterdam

SS Rotterdam - maritieme toplocatie

Ga naar:
Info & Boekingen