Fiesta Fuego Latina

Hartverwarmende avond vol zuidelijke invloeden en entertainment. Beleef het!

Het fiesta fuego latina is een vrolijke, hartverwarmende feestavond, waar u als toeschouwer wordt meegevoerd in een onvervalst  Mexicaans liefdesverhaal, waar passie en hartstocht hoog zullen oplaaien. Een Latijns familiedrama in drie bedrijven vol gepeperde familietraditie.

Terwijl u kunt genieten van alle heerlijke gerechten, dranken en hartveroverende Mariachi melodieën, zal de mooie maar wispelturige dochter Esmeralda door haar vader, de pater familias Henrico Salazar, aan de man worden gebracht. Er zijn echter twee bijzonder hardnekkige rivalen die om de gunst van Esmeralda strijden: Allereerst de Don Juan der Mexicanen, hartenbreker no. 1: de beroemde handelaar in onduidelijke zaken: Francisco Hector des Hombres. Zijn rivaal is de vrolijke, handige, maar niet altijd te vertrouwen truken-kampioen: José Torro d’Amore.

Wie Esmeralda zal trouwen en welke rol U als publiek hierbij gaat spelen, houden we natuurlijk nog even geheim. Eén ding is echter zeker: U zult ongetwijfeld een onvergetelijke avond meemaken waarin het meeslepende leven der Mariachi’s en de niet te evenaren Latijnse romantiek centraal zullen staan.
 

Fotoalbum

Downloads

Hier onder treft u downloads voor Fiesta Fuego Latina

Audio

Hieronder kunt u enkele fragmenten van beluisteren

Artiesten uit dit concept

Dancetrax

Dancetrax - music & dance

Lieke Beks

Lieke Beks - toneel en animatie

Serenata Mexicana

Serenata Mexicana - zalig zonnig

Woedy Woet

Woedy Woet - magiƫr

Beschikbaar op deze locaties

Archeon

Archeon, terug naar vroeger

Blijdorp

Blijdorp Happenings

Ga naar:
Info & Boekingen