Maffiafeest

De duistere praktijken van de maffia voor u verpakt in een uniek feest

Alle gasten zijn uitgenodigd door Guiseppe Prostato, de consiglieri om de verjaardag van de “Don” te vieren. De “Don” wordt namelijk 65 en het is dus tijd voor de “de Don”  om afscheid te nemen van actieve dienst. De “Don” heeft echter deze avond ook uitgekozen voor een schokkende mededeling: Door emoties overmand, maakt de oude man middels zijn steun en toeverlaat Zuster Kaat duidelijk dat geen van zijn eigen familieleden in aanmerking komt voor opvolging.

Vanavond zal hij hoogstpersoonlijk uit de aanwezige families de meest geschikte uitzoeken. Nóg één keer laat de “Don” zijn autoriteit gelden: alle zonen, neven en  enige nicht moeten hem helpen de juiste “Don” te vinden. Volgens oud maffiagebruik is diegene met het meeste geld de gewenste kandidaat. Families worden uitgenodigd én uitgedaagd om met een geschikte opvolger te komen. De door teleurstelling overmande familieleden zullen het de kandidaten echter niet gemakkelijk maken.

Alle talenten worden gedurende de avond aangewend om toch vooral géén opvolger te vinden. Meestergokkers, zwendelaars, toekomst voorspelster en revolverhelden maken de gasten het geld graag afhandig. Wie én of er een opvolger komt zal gedurende de avond blijken. Uiteraard allemaal onder toeziend oog van de oude “Don” (die daarbij  het damesgezelschap niet uitsluit)…

Fotoalbum

Artiesten uit dit concept

De Helden

Muziek met een big smile ;O)

Igo van Hoof

Igo van Hoof - presentator & acteur

JC zingt Borsato

JC zingt Marco Borsato

Woedy Woet

Woedy Woet - magiƫr

Beschikbaar op deze locaties

Burgerhal Gouda

Stadsherberg Burgerhal Gouda

SS Rotterdam

SS Rotterdam - maritieme toplocatie

Ga naar:
Info & Boekingen