Feest Arrangement

Feesten die staan als een huis. Unieke belevenissen voor uw gasten.

Er zijn echter vele soorten huizen met artiesten als de benodigde bouwstenen. Samen met U bouwt Mannen van de Maas graag mee aan een feest dat staat. Door uw wensen te inventariseren én  recht te doen aan variabelen als budget, locatieeigenschappen en omvang, aard en samenstelling van uw gezelschap wordt gestreefd naar een afgemeten entertainmentpakket.

Van binnenkomst tot vertrek nemen we alle mogelijke momenten met U en de vertegenwoordig(st)er van de locatie door en maken op deze wijze een bouwtekening van uw evenement wat uitmond in een maatwerkofferte. Een feest kent talloze kenmerken en iedere opdrachtgever heeft diverse wensen. Met kennis van zaken en een luisterend oor stellen wij graag een programma voor u samen; en desnoods nog een keer.. Net zo lang totdat het helemaal past.

Entree-acts, Opening-acts, toporkesten, animatie van niveau, artiesten van naam, akoestische muziek, presentatoren, etc. etc. Met een juiste mix van al deze typen kunnen we vrijwel iedere sfeer of thema aan: Dansen of loungen? Meezingen of netwerken? Grappig of stijlvol? Iedere vorm vraagt om een andere cast en afstemming. Ook acts of een lied op maat behoort tot de mogelijkheden. Of een totaalproductie van zang, dans, orkest en film?  Eigenlijk kan alles en dat maakt een intakegesprek erg belangrijk.

Mannen van de Maas heeft een uitgebreid netwerk én weet mede daardoor de kortste weg voor vrijwel iedere artiest. Daardoor kan het die invulling bieden die op uw evenement het best tot zijn recht komt. Niet alleen als invulling op uw wensen maar ook in samenspel met de andere acts. Bovendien letten wij ook op technische benodigdheden, podia, kleedruimtes, logistiek en alle overige benodigdheden om iedere act te laten floreren.

Wij adviseren graag en staan U graag terzijde in het maken van de juiste keuzes voor uw evenement. Daarnaast verzorgt Mannen van de Maas, samen met de locatie en de catering, het draaiboek, zijn wij niet te beroerd voor nog een werkbespreking en zijn wij er altijd op uw evenement bij om tot op het laatste moment U te helpen op uw feest. Die garantie krijgt U van ons. En dat alles tegen een meer dan redelijke prijs. Ook dat garanderen wij U.


 

Artiesten uit dit concept

Blauw Theater

Blauw Theater - contactueel theater

Heeren van het Goede Leven

Heeren van het goede leven - swing!

Johnny & Sharona

Johnny en Sharona - meezingen!

Mannen van de Maas DJ

Mannen van de Maas DJ - dansgarantie!

Panashhh

Panashhh follow the plume

Paul Valk

Paul Valk - cool entertainment

Pekel

Pekel - Nederlandse fun folk

Raak!

Raak! akoestisch vakwerk

Scott en Muriel

Scott en Muriel - magic show

The Bottelair Brothers

Botterlair Brothers - top animators

Tiny Little Big Band

Tiny Little Big Band - Swing

Troelies

Troubadeuse Corinda

Troubadeuse Corinda

Waldin Roes

Waldin Roes - violiste & vocaliste

Zenga

Visueel, modern & spektakel!

Beschikbaar op deze locaties

Archeon

Archeon, terug naar vroeger

Blijdorp

Blijdorp Happenings

Cruiseterminal Rotterdam

Cruisterminal Rotterdam

De Kuip

De Kuip Rotterdam

DierenPark Amersfoort

Perfecte evenement locatie

Restaurant ‘t Karrewiel

Restaurant ‘t Karrewiel

Slot Loevestein

Unieke feestlocatie: Nieuw bij Mannenvandemaas.nl

Spido Rotterdam

Spido - events op het water

SS Rotterdam

SS Rotterdam - maritieme toplocatie

Ga naar:
Info & Boekingen