Congres Arrangement

Een congres tot een onvergetelijk succes maken? Dat wil toch iedereen?

Centraal op een congres staat de boodschap. Mannen van de Maas heeft de mensen én middelen in huis om deze boodschap uit te beelden, met sketches toe te lichten of juist door middel van de nodige humor van de nodige verluchting te voorzien. Of een spreker uit onverwachte hoek met een afwijkende kijk op de materie kan voor een verrassing zorgen. Ook een activiteit kan een goede illustratie van het onderwerp zijn. En zo is er nog veel meer mogelijk. Acts, speeches of een activiteit op maat is een bijna noodzakelijke vanzelfsprekendheid.

Ook voor logistieke processen kan Mannen van de Maas een bijdrage leveren. Zaalinterviewers, presentatoren, dagvoorzitters of acteurs die voor de noodzakelijke rode draad zorgen kunnen wij verzorgen. Vergeet ook de gastheren, of hostessen niet, die de stroom van gasten in goede banen kunnen leiden. Ontvangst, registratie, placeren en assistentie bij de diverse pauzemomenten of lunch zijn een waardevolle bijdrage aan een succesvol congres.

Door een samenwerking met specialisten kan Mannen van de Maas ook voorzien in sprekers van naam en een reputatie op het vakgebied waar uw congres om draait. Sprekers of dagvoorzitters met landelijke bekendheid kunnen door Mannen van de Maas verzorgd worden. Een voorbespreking is daarbij gegarandeerd. Echter, het behoeft niet altijd een autoriteit te zijn die uw boodschap van het nodige gewicht of impact kan voorzien. Er zijn vele, voor het publiek relatief onbekenden die hetzelfde effect kunnen hebben. Wij bewijzen graag dat dit kan.

Ontvangsten, pauzes, lunches en borrels kunnen wij tot slot van passend muzikaal entertainment voorzien. Akoestisch-mobiel of licht versterkt op een podium zijn gangbare vormen tijdens de informele momenten van uw zakelijke bijeenkomst. Van klassiek tot pop, van jazz tot lounge: Mannen van de Maas heeft in elk genre diverse solisten tot volledige orkesten om de door U de gewenste ambiance te creëren. Stijlvol of interactief. Het pallet van mogelijkheden is zeer uitgebreid.

Samen met de locatie en U zorgen wij voor een afgemeten pakket van externe dienstverleners die meerwaarde kunnen genereren. Mocht daarbij gebruik gemaakt worden van audiovisuele middelen, dan kunnen wij daar, als dit niet op de locatie voorradig is, eveneens in voorzien. Mannen van de Maas werkt samen met technici die in theaters, sportpaleizen en in diverse grote congrescentra hun sporen hebben verdiend.

Wij nodigen U graag uit voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Voor vrijwel ieder budget, groepsgrootte en doelgroep hebben wij een passend antwoord.
 

Artiesten uit dit concept

Acting

Acting - ludieke event actie

Alphons de Butler

Alphons de butler aan uw tafel

Arthur de Zwaan

Arthur de Zwaan - theater en mime

Cursus Rottûrdams

Del Boca Vista

Dell Boca Vista - Theater op maat

Goeie Gasten

Goeie Gasten - geen gewone gasten

Heeren van het Goede Leven

Heeren van het goede leven - swing!

Igo van Hoof

Igo van Hoof - presentator & acteur

Jack Kerklaan

Kack Kerlaan - de razende reporter

Mannen van de Maas DJ

Mannen van de Maas DJ - dansgarantie!

Panashhh

Panashhh follow the plume

Paul Valk

Paul Valk - cool entertainment

Raak!

Raak! akoestisch vakwerk

Tim Jones

Tim Jones - English humor

Tiny Little Big Band

Tiny Little Big Band - Swing

Troelies

Beschikbaar op deze locaties

Archeon

Archeon, terug naar vroeger

Blijdorp

Blijdorp Happenings

Cruiseterminal Rotterdam

Cruisterminal Rotterdam

De Kuip

De Kuip Rotterdam

DierenPark Amersfoort

Perfecte evenement locatie

Kasteelfeesten

Kasteelfeesten - uniek nostalgisch

Slot Loevestein

Unieke feestlocatie: Nieuw bij Mannenvandemaas.nl

Spido Rotterdam

Spido - events op het water

Ga naar:
Info & Boekingen