Burlesque

Stout met cachet, niets meer maar ook niets minder!

Een stout feest!

Keer terug naar de nachtclubs van de jaren 30 van de vorige eeuw en beleef het variëté in zijn puurste vorm. Burlesque  is striptease en cabaret tegelijk. Bloot, maar op een beschaafde manier. Het woord "burlesque" komt van het Italiaanse burla, dat grap betekent. De burlesquedanseres neemt zichzelf dan ook niet al te serieus. Ze plaagt haar publiek, door zich net niet helemaal uit te kleden. Haar slipje en bovenstukje - vaak niet meer dan twee tepelkwastjes - houdt ze aan.

De burlesquedanseressen van nu zijn waardige opvolgsters van de grote voorbeelden uit de jaren veertig en vijftig van de vorige eeuw zoals Betty Page en Gypsy Rose Lee. Voeg daarbij een bigband, zanger en zangeres, variété-acts van topniveau, danseressen, sexy  zaalanimaties en travestie en een topavond vol pikanterie is gegarandeerd!

Uiteraard vragen wij van onze gasten hetzelfde. Wie een burlesqueshow bezoekt, kan zich er maar beter op kleden. Een spijkerbroek kan echt niet; deze steekt te schril af tegen de theatrale kostuums van de danseressen en overige cast. Smaak en klasse zijn de maatstaf. Onze dames hullen zich vaak in korsetten en jarretels, in veren en satijn. Tijdens het "Burlesque Magnifique" doen wij er alles aan om uw gasten op een stijlvolle manier te behagen.

Nachtclub
De sfeer tijdens een burlesqueavond is die van een nachtclub uit de jaren vijftig. Topamusement, een  uitstekende keuken, retro-inrichting en... er mag, in de beste nachtclubtraditie, gerookt worden.

Stout met cachet, niets meer maar ook niets minder!

Fotoalbum

Downloads

Hier onder treft u downloads voor Burlesque

Artiesten uit dit concept

Igo van Hoof

Igo van Hoof - presentator & acteur

La Sirène

La Sirène - chansonnière extra ordinaire

Lieke Beks

Lieke Beks - toneel en animatie

Scott en Muriel

Scott en Muriel - magic show

Tiny Little Big Band

Tiny Little Big Band - Swing

Zenga

Visueel, modern & spektakel!

Beschikbaar op deze locaties

Cruiseterminal Rotterdam

Cruisterminal Rotterdam

Kasteelfeesten

Kasteelfeesten - uniek nostalgisch

Spido Rotterdam

Spido - events op het water

SS Rotterdam

SS Rotterdam - maritieme toplocatie

Ga naar:
Info & Boekingen