Romeins Feest

Een echt romeins feest, geheel in stijl terug in de tijd.

Alle wegen leiden naar Rome!

Als reizigers wordt u van harte welkom geheten door de Herbergier van de Romeinse stad Traiectum ad Rhenum. De Herberg is een pleisterplaats van “perigrini” van zeer divers pluimage. Ook deze avond blijken er nog andere gasten uit het Imperium Romanum in de Herberg te verblijven.

Eenmaal verwelkomd met een glas mulsum valt u van de ene verbazing in de andere. De herbergier kent deze avond rare kostgangers. Een gezellige gallische bard, een mysterieuze gast uit Egypte die over magische krachten blijkt te beschikken, verdwaalde muzikanten uit Brittanica, een potsenmaker uit Hispania zijn binnen gekomen. Hoe is die wonderschone danseres uit Perzië overigens hier aanbeland? Wie blijft en wie is reist er vanavond nog verder? Wellicht toch even vragen aan die stille gaste die op curieuze wijze de toekomst voorspelt.

De Herbergier, inmiddels wel wat gewend, kijkt het allemaal aan en zorgt er, samen met zijn dienstmaagden voor dat het niemand aan iets ontbreekt. De Romeinse gastvrijheid is immers spreekwoordelijk en de gasten van vanavond nodigen uit om er nog een schepje bovenop te doen.
Al spoedig is de ruimte gevuld met de dampende geur van Bataafse gerechten, klinken de kelken lustig en wordt er uitbundig gezongen en gelachen. Vandaag blijkt de herberg een waar lustoord in één van de woeligste provincies van het imperium!

Geïnspireerd en nagenietend van zoveel weldaad vervolgt ieder tenslotte zijns weegs; allen waarschijnlijk op weg naar het nog verre centrum van de wereld: Rome!

Fotoalbum

Downloads

Hier onder treft u downloads voor Romeins Feest

Artiesten uit dit concept

Blauw Theater

Blauw Theater - contactueel theater

Igo van Hoof

Igo van Hoof - presentator & acteur

Magiër Mantra en Samyra

Magiër Mantra - een echte tovenaar

Pekel

Pekel - Nederlandse fun folk

Troubadeuse Corinda

Troubadeuse Corinda

Beschikbaar op deze locaties

Archeon

Archeon, terug naar vroeger

Ga naar:
Info & Boekingen