Blijdorp

Blijdorp happenings Uw evenement midden in het dierenrijk De befaamde Haaienzaal in het Oceanium.

Hier ziet u schildpadden, zwartpunthaaien en meer sterren dan die bekende bandenfabrikant ooit zal uitreiken. Vrijwel alles kan in Diergaarde Blijdorp dankzij het servicegerichte en creatieve team dat voor u klaar staat. Niets voor niets gebruiken wij de slogan:
“Wij maken meer van uw feest of congres…”.

De locaties liggen verspreid over de tuin in verschillende settingen. Zo heeft  de Haaienzaal een maritieme uitstraling, het Caraïbisch Café uiteraard Caribean. De Lotus Serre kenmerkt zich als Aziatisch en is de Oewanja Lodge een combinatie van Afrikaanse huisjes. Alle locaties zijn voorzien van de benodigde faciliteiten zoals toiletgroep, garderobe, krachtstroomvoorziening, achtergrondmuziek, podium en dergelijke. De Haaienzaal, het EAUditorium, Caraïbisch Café, Oewanja Lodge en de Lotus Serre beschikken over WiFi. Een aantal zalen beschikken over geïntegreerde audiovisuele middelen (projectie en geluidsversterking)


Blijdorp als locatie voor uw evenement

Zakelijke bijeenkomsten:
Productpresentatie, kick off of introductie, (aandeelhouders)vergadering, dealer-bijeenkomst, relatie evenement, lunch of diner, familiedag.  Om uw boodschap, hoe groot of juist klein dan ook, effectief te communiceren met uw klanten, prospects of medewerkers is het noodzakelijk om van een belevenis een herinnering te maken.
Voor dit proces zijn een groot aantal factoren van belang zoals de wijze waarop en de setting waarin de boodschap wordt uitgedragen. En dat zijn juist de factoren die u gerust in de handen kunt leggen van Blijdorp Happenings. Door een ijzersterke combinatie van unieke locaties en een perfect passende service organiseert en verzorgt Blijdorp Happenings uw congres, aandeelhouders-vergadering of productpresentatie tot in perfectie. Daarbij kunt u uiteraard gebruik maken van de meerwaarde van een dierentuin als locatie maar ook van de waarden die Diergaarde Blijdorp als natuurbeschermings-organisatie uitdraagt.

De Haaienzaal en de aangrenzend EAUditorium en Caraïbisch Café zijn met een capaciteit van 30 tot 250 personen niet bij alleen bij uitstek geschikt voor het uitdragen van uw boodschap maar ook als middelpunt van een onvergetelijke belevenis in de dierentuin…  Daarnaast zijn bijvoorbeeld ook de Lotus Serre (Aziatisch theehuis) en de Oewanja Lodge (Afrikaans landhuis) door hun sfeervolle thematisering uitermate geschikt voor diverse zakelijke bijeenkomsten.

Feestelijke Evenementen:
Zowel overdag als ’s-avonds biedt Blijdorp Happenings ruime mogelijkheden voor een receptie, feest, lunch of diner of een familiedag. Door de enorme verscheidenheid aan locaties, gebouwen en zalen is er voor iedere groepsgrootte en samenstelling (van 50 tot 8000 personen) een scala aan mogelijkheden. Een bezoek aan Europa’s mooiste dierentuin wordt gecombineerd met een sfeervol samenzijn. Tel daarbij een uitstekende service en dienstverlening en de culinaire kunsten van chefkok Ferry de Kimpe en u hebt de garantie voor een gezellige en sfeervolle dag.

Mannen van de Maas heeft ruim 10 jaar ervaring als huisleverancier van alle vormen van entertainment in Diergaarde Blijdorp. Wij hebben dus een ruime kennis van de mogelijkheden en onmogelijkheden van deze locatie. Wij kunnen, door onze bijzondere positie op deze locatie, dan ook behalve inhoudelijk ook budgetair veel voor U betekenen. Neemt U de proef op de som: het zal U positief verbazen!

Fotoalbum

Downloads

Hier onder treft u downloads voor Blijdorp

Beschikbaar op deze locatie

Alphons de Butler

Alphons de butler aan uw tafel

Cursus Rottûrdams

Goeie Gasten

Goeie Gasten - geen gewone gasten

Heeren van het Goede Leven

Heeren van het goede leven - swing!

Mannen van de Maas DJ

Mannen van de Maas DJ - dansgarantie!

Oost Fluor

Oost Fluor - inhaken en meezingen

Panashhh

Panashhh follow the plume

Pekel

Pekel - Nederlandse fun folk

Raak!

Raak! akoestisch vakwerk

The Bottelair Brothers

Botterlair Brothers - top animators

Tim Jones

Tim Jones - English humor

Tiny Little Big Band

Tiny Little Big Band - Swing

Troelies

Woedy Woet

Woedy Woet - magiër

Beschikbare concepten

Congres Arrangement

uw congres een groot succes!

Feest Arrangement

onze unieke feesten

Fiesta Fuego Latina

Fiesta Fuego Latina

Receptie Arrangement

een onvergetelijke receptie

Thaise Tempel

Thaise Tempel - magie uit het oosten

Ga naar:
Info & Boekingen