DierenPark Amersfoort

Samen met 1500 dieren maken wij van uw evenement een onvergetelijke ervaring.

Bijeenkomsten en feesten
Van vergaderen, bruiloften, workshops, teamuitjes tot recepties of een vrolijk themafeest, in DierenPark Amersfoort bruist het van het avontuur! Met de dieren maken wij van uw evenement, van 20 tot zelfs 10.000 personen, een onvergetelijke ervaring.

DierenPark Amersfoort ’s avonds voor uw gasten alleen?
Zodra het park gesloten is voor de dagbezoekers kunt u uw exclusieve evenement bij DierenPark Amersfoort organiseren. Of het nu gaat om een avond voor uw relaties en hun gezinnen, een (bedrijfs)presentatie, of een personeelsfeest.

Wanneer de zon ondergaat kunt u bijvoorbeeld met onze verhalenvertellers op pad tijdens een spannende Avond Safari. Onderweg ontmoet u de meest markante figuren waar nog lang over gesproken zal worden. Om de avond compleet te maken kunt u een keuze maken uit de culinaire invulling, diverse theatrale animaties, en swingende muziekjes. Kortom: een onvergetelijke ervaring, waar u en uw gasten met een glimlach op het gezicht aan zullen terug denken.

Themafeesten
Bent u op zoek naar een bruisende thema-avond vol entertainment, een uitgebreid diner- en dessertbuffet én live-muziek? Enkele themafeesten van DierenPark Amersfoort zijn: A Night at the Stanley Hotel of Feesten bij de Beesten. Voor al deze themafeesten geldt dat alles op elkaar is afgestemd: de locatie, muziek en de culinaire invulling. Ook de kleding van de medewerkers is aangepast op het gekozen thema.
(Zie downloads: Feesten en bijeenkomsten)

Vergaderen tussen de dieren
Op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Dan is DierenPark Amersfoort de vergaderlocatie bij uitstek. Wat dacht u ervan om uw bijeenkomst te beginnen met een rondleiding langs de dieren, dan te genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en vervolgens te vergaderen in één van onze thematisch ingerichte zalen? En dat is slechts één van de vele mogelijkheden…
De afdeling Evenementen is op alle werkdagen tijdens kantoortijden bereikbaar voor vrijblijvend advies of een concrete prijsopgave.

Duurzame locatie
DierenPark Amersfoort is in het bezit van een Green Key en daarmee door SenterNovem officieel aangewezen als duurzame locatie.

Fotoalbum

Video's van DierenPark Amersfoort

Downloads

Hier onder treft u downloads voor DierenPark Amersfoort

Beschikbaar op deze locatie

Heeren van het Goede Leven

Heeren van het goede leven - swing!

Johnny & Sharona

Johnny en Sharona - meezingen!

Kabora

Kabora - vonken die overslaan

Magiër Mantra en Samyra

Magiër Mantra - een echte tovenaar

Raak!

Raak! akoestisch vakwerk

Scott en Muriel

Scott en Muriel - magic show

Small Talk

Small Talk - all round orkest

The Bottelair Brothers

Botterlair Brothers - top animators

Tim Jones

Tim Jones - English humor

Troubadeuse Corinda

Troubadeuse Corinda

Beschikbare concepten

Congres Arrangement

uw congres een groot succes!

Feest Arrangement

onze unieke feesten

Receptie Arrangement

een onvergetelijke receptie

Ga naar:
Info & Boekingen