Waterstadje Rotterdam

De varende kroeg in Rotterdam voor een sfeervolle rondvaart!

Een knusse partyboot in Rotterdam voor een sfeervolle rondvaart!

interieur waterstadje

"Het Waterstadje" is een uit 1929 stammend schip met een karakter. Deze gezellige partyboot is een begrip in Rotterdam en omgeving ge geschikt voor een rondvaart met m aximaal  45 personen. Voor kleine gezelschappen passen wij de indeling aan zodat het gezellige sfeervolle karakter van de partyboot Waterstad gehandhaafd blijft. Rondvaarten vinden plaats in de stadshavens van Rotterdam en eventueel Schiedam.

rotterdam by night

Hamburger-boot:

Als eerste arrangement hebben "het Waterstadje", cateraar "Het Wapen van Degenkamp" en artiestenbureau"Mannen van de Maas" de handen ineengeslagen. Samen creëerden zij de eerste Rotterdamse Hamburgerboot. Met een speciaal Hamburger-arrangement vaart U voor een door de Maasstad en kunt U genieten van een eerlijke, heerlijke en onvergetelijke Hamburger waar geen Hamburgertent tegenop kan!

Het hamburgerarrangement bestaat uit:

2 uur varen met “het Waterstadje”: de leukste varende bruine kroeg van Rotterdam

 Een hamburgermenu bestaande uit:

  • DE Rotterdamse Hamburger: 100%  puur biologisch rundvlees  van 160 gr. op een speciaal gebakken biologisch broodje
  • Krokant gebakken Hollandse aardappels
  • Rauwkost, Dressings en sauzen
  • 4 drankjes (assortiment: Fris, bier (Heineken Pilsener), rode- en witte wijn)
  • Prijs van dit arrangement € 47,50 euro (incl. btw) per persoon!! met een minimum van 25 personen. Bij minder dan 25 personen wordt een toeslag berekend.

  • hamburgermenu

buffet

interieur

Dit arrangement bieden we aan voor een all-in prijs per persoon. Scherp geprijsd zonder fratsen!

Uiteraard kunt U aan boord ook andere of meerdere drankjes drinken. Het assortiment aan boord bestaat uit: Koffie,Thee, Bier (Pilsener), Rode- en Witte Wijn, Jenever, Mix-drankjes en Speciale Bieren (Stoombier, Mayflower Tripel, Stout)

Om de "Rotterdam-Experience" op de eerste Rotterdamse Hamburgerboot te complimenteren hebben wij een selectie gemaakt van enkele iconen uit de Rotterdamse artiestenwereld. Met (één van) deze artiesten aan boord beleefd U Rotterdam helemaal op een unieke manier en maakt U kennis met Rotterdam op de typische Rotterdamse wijze: Eerlijk, puur, direct maar vooral Rotterdams gezellig!

Jack Kerklaan

jack kerklaan als gastheer

Een man met een rappe tong, prettige verschijning, amicale omgang en Rotterdam connaisseur bij uitstek. Gedurende de vaart is Jack uw gastheer, aanspreekpunt, ceremoniemeester en pratende entertainer.

Jules Deelder

Jules behoeft geen introductie. De Nachtburgermeester van Rotterdam heeft zijn sporen al ruimschoots verdiend en is gekend, beroemd en geroemd om zijn gedichten, verhalen en zijn bijna encyclopedische kennis van de Jazz. Een icoon van Rotterdam, uit Rotterdam en voor Rotterdam.

Troubadeuse Corinda

Corinda is een één-persoons pretpakket: zang en muziek worden gecombineerd met humor en interactie. Feestgarantie voor groepen tot 50 personen! Wie Corinda boekt is verzekerd van de hoogste stemmingsgraad en een ambiance die ongeëvenaard is. Zij speelt evergreens uit de rijke Nederlandse en Engelstalige muziekgeschiedenis.

Pierre van Duyl

pierre van duyl

Beroemd in Rotterdam en naaste omgeving en het geheime wapen voor hen die voor het eerst kennismaken met de havenstad. Pierre kent alle havenliedjes, is virtuoos op zijn accordeon en een geboren artiest en entertainment. Voeg dit samen met de Rotterdamse skyline en een tocht over het water en je krijgt een Rotterdam-beleving die nog lang zal blijven hangen!

Als extra service kunnen wij ook het transport van- en naar de boot voor u verzorgen. Wij werken samen met Busmaatschappij J.L. de Jong. Deze busmaatschappij beschikt over state of the art bussen die U geriefelijk en comfortabel van A naar B (en weer terug) vervoeren. 

jl de jong

Als extra attractie kan, tijdens de vaart, uw gasten overstappen op een spectaculaire vaart door Rotterdam met een supersnelle boot. Deze tocht duurt 20 minuten en kan door 12 personen tegelijk gemaakt worden. Meerprijs per persoon: € 27,50 per persoon bij minimaal 8 personen.

Beschikbaar op deze locatie

Cursus Rottûrdams

Jack Kerklaan

Kack Kerlaan - de razende reporter

Jules Deelder

De nachtburgemeester van Rotterdam

Troubadeuse Corinda

Troubadeuse Corinda

Ga naar:
Info & Boekingen