Burgerhal Gouda

Unieke feestlocatie uit 1450. Enig in zijn soort!

Het doet ons genoegen u een impressie van Stadsherberg De Burgerhal te geven. Op deze website treft u alle informatie aan over de mogelijkheden, die wij u in het uit 1450 daterende Gotische Stadhuis van Gouda kunnen bieden.

Onze stadsherberg is geschikt voor het houden van:
•    middeleeuwse feesten,
•    recepties,
•    bruiloften,
•    familiefeesten,
•    personeelsfeesten,
•    Bourgondische lunches,
•    jubilea,
•    high tea e.d.

Onze stadsherberg biedt ruimte aan 150 gasten. (Voor recepties tot 300 personen mogelijk.) Nieuw zijn de "Troubadourfeesten", waarbij u een avondvullend programma wordt geboden met een grap en een grol, muziek en ruim voldoende eten en drinken.
Al eeuwenlang vormen de kelders onder het Goudse Stadhuis een belangrijke plaats van samenkomst. Zo deed de grootste van de drie kelders al in de Middeleeuwen dienst als overdekt marktcentrum voor vlees en later boter. Ook vonden de hoenderverkopers er onderdak. Van oudsher heerste er onder de stergewelven van het uit 1450 daterende Stadhuis aan het Marktveld dus bedrijvigheid. En die traditie zet Stadsherberg "De Burgerhal", de huidige uitbater van de parterre, al weer sinds 1990 voort.

Van een kopje koffie met een Goudse stroopwafel, een high tea of een intieme borrel tot een warm of koud buffet of een compleet verzorgde Bourgondische maaltijd. Van een eenvoudige receptie tot een uitgebreid geheel aangekleed themafeest.

Wie zijn receptie of (personeels) feest groter wil aanpakken, moet weten dat De Burgerhal op culinair gebied van alle markten thuis is. Daarbij hebben we er plezier in gerechten te serveren waar onze gasten de vingers bij aflikken. Bovendien zoeken we samen met u een smaakvolle culinaire aankleding en sfeeropbouw de juiste invalshoek die bij uw speciale feest past.

Al met al stillen we de honger, lessen we de dorst en maken we het feest. Op het niveau dat u wilt. In de sfeer die u belieft. En met onze kennis en ervaring weten we hoe de mensen het willen zien en hebben. Ook als ze daar met niet zoveel woorden om vragen. Verder zorgen wij ervoor dat uw gasten van het begin tot het eind aan niets ontbreekt en op hun wenken worden bediend.

Fotoalbum

Downloads

Hier onder treft u downloads voor Burgerhal Gouda

Beschikbaar op deze locatie

Arthur de Zwaan

Arthur de Zwaan - theater en mime

Duo Michael en William

Michael en William - troubadours

Hallo Hallo

Hallo Hallo - lachwekkend muzikaal

Kabora

Kabora - vonken die overslaan

Paul

Paul - zanger en entertainer

Pekel

Pekel - Nederlandse fun folk

Raak!

Raak! akoestisch vakwerk

Troubadeuse Corinda

Troubadeuse Corinda

Troubadour Ben

Troubadour Ben Dirks

Beschikbare concepten

Avond van de kasteelbutler

Avond van de kasteelbutler

La Notte Magica

La Notte Magica - magie

Maffiafeest

Maffiafeest - gevaarlijk spannend!

Receptie Arrangement

een onvergetelijke receptie

Stampei in de abdij

Abdij Party, met echt abdij bier!

Thaise Tempel

Thaise Tempel - magie uit het oosten

Ga naar:
Info & Boekingen