feest Gemeente Alphen aan den Rijn op Archeon

16-06-2012

Zaterdag 16 juni jl. was het eindelijk zover: het personeelsfeest van de Gemeente Alphen aan den Rijn op het Archeon ging van start. Na maanden van voorbereiding, zeëen van onduidelijkheid en een scala van aanpassingen kon het feest eindelijk gaan losbarsten. Deze keer had Mannen van de Maas een louter organisatorische rol: Zet alle, door anderen geselecteerde artiesten, op de juiste plaats op de juiste tijd en zorg dat het facilitair, logistiek en programmatisch in orde is. Dat kunnen we! In samenwerking met Themapark Archeon, Eventco, Skyline Sound & Light en de diverse (agenturen van) alle artiesten onstond een programma waarin voor iedereen wat te beluisteren en te beleven was. Door korte lijnen met de opdrachtgever, een steeds groter vertrouwen van deze opdrachtgever in wat wij zijn en waar wij voor staan en de buitengewone medewerking van alle medewerkers van Archeon konden alle plooien moeiteloos worden rechtgestreken en heeft iedereen een top-avond gehad: op de eerste plaats uiteraard de meer dan 600 gasten, maar ook bijvoorbeeld alle artiesten. Aan het eind van de avond werden er dan ook dikke sigaren opgestoken op een mooi feest. Zelfs door Niek, lid van het organisatieteam van de Gemeente Alphen aan den Rijn die al ruim 10 jaar niet meer gerookt had.

Headliner van de avond was Trijntje Oosterhuis met haar band. Ze gaf veel en zelfs nog een beetje meer, wat tot een euforische stemming in de zaal leidde. In de andere grote zaal was Groovestation helemaal los en maakte van het zwembad een dampende danstempel. Afsluiter Eddy Walsh was een zeer aangename verrassing evenals buikdanseres Gonda en het akoestisch duo van Willem van Keeken. Presentatie en opening werden ingevuld door cabaretière Veronique Sodano. De animaties in de Psychadelic Room waren oude bekenden en hier was het gedurende de avond ook erg druk. Of dat door hén kwam of door de vele waterpijpen die men hier kon roken was niet geheel duidelijk.

Op deze plaats willen wij Archeon en de Gemeente Alphen aan den Rijn bedanken voor het vertrouwen.Alle medewerkers van Archeon, Eventco, Sky-line Sound & Light: dank  voor een perfecte ondersteuning voor alle artiesten. Een speciale dankjewel gaat uit naar de Brandweer van de Gemeente Alphen aan den Rijn die voor de logistieke doorstroming met enige regelmaat een voertuigje moesten verzetten. Dat deden zij zeer voortvarend.

Een filmpje van dit evenement:

https://www.youtube.com/watch?v=bVd9fORCzKw&list=UUEjX2f7rLQ3vImFUoHlIHcw&feature=player_detailpage

Ouder nieuws