Exclusiviteit Johnny & Sharona

14-09-2012

Beste Lezer,

De afgelopen periode is gebleken dat het niet voor iedereen duidelijk is wat nu het juiste adres is voor boekingen van Johnny & Sharona. Informatie kwam daardoor vaak niet aan of ontstonden er dubbelboekingen wat uiteraard weer leidde tot teleurstellingen. Daarnaast hebben we gemerkt dat onder de naam "Johnny & Sharona" ook andere acts werden gestuurd die onder deze, toch inmiddels ingeburgerde en vertrouwde, naam het optreden gingen verzorgen. Dat is niet goed. Vandaar dus nogmaals dit bericht.

Voor iedereen die graag een schriftelijke bevestiging van dit bericht willen ontvangen hebben wij een brief beschikbaar die zowel door Mannen van de Maas als ook Jules Hoendervangers is ondertekend. Jules is de oprichter, de creatieve bewaker, het gezicht en de spil van deze act. Een simpel mailtje naar ons kantoor volstaat om deze in het bezit te krijgen.

Voorkom teleurstellingen, betaal niet teveel en weet wat je krijgt! Bel of mail met Mannen van de Maas en de juiste act staat op uw evenement!

 

Ouder nieuws