Personeelsfeest EBS in Hal 4.1

29-09-2012

Hal 4.1 feest EBS

Zaterdag jl. was het jaarlijks personeelsfeest voor E.B.S. in Hal 4.1 te Rotterdam. Na het succes van 2011 was ook voor dit jaar de organisatie van dit feest aan Mannen van de Maas gegund. Thema dit jaar: "Welcome to Las Vegas". Een top-cast zorgde ervoor dat de gasten zich een avond lang in Las Vegas aan de Maas konden wanen.

Gekozen was voor Hal 4.1 omdat dit voor het aantal gasten (255) een prachtige locatie was, waarin veel, zo niet alles kon en we optimaal gebruik konden maken van de vele beschikbare faciliteiten. Samen met deze locatie en de culinaire mogelijkheden van Van der Linde Catering konden we aan de slag voor de creatie van een gedenkwaardige avond!

Scott & Muriel op feest EBS in Hal 4.1 te Rotterdam Las Vegas aan de Maas

Voormalig wereldkampioenen en comedy Illusionists Scott & Muriël openden de avond met één van hun prijswinnende acts. Gedurende de avond kwamen zij nog 2 keer terug en lieten aldus een keur uit hun prachtige repertoire aan komische illusies zien. Rode draad van de avond was het orkest Music-Train, een door bandleider Dolf de Vries samengesteld orkest van de beste muzikanten van Nederland. 7 muzikanten en 3 zangeressen zorgde een avond lang voor passende muziek en de kwaliteit droop ervan af. Uiteraard mocht ook Frank Sinatra niet ontbreken en middels Frank in Person was hij er ook! Hij stond goed, hij klonk goed en hij was goed.

Naast Frank in Person en de korte illusieshows van Scott & Muriel waren er optredens van de Urban Dance Experience (kort, maar hevig) en Adlicious (energiek als altijd en een geweldige headliner om de avond naar een zinderend slot te tillen). De Music-Train werd in de finale aangevuld met Marcel Kapteijn (Ten Sharp) om de avond van een spetterend einde te voorzien. De laatste restjes energie werden kwistig op de dansvloer verspild.

Natuurlijk mag in Las Vegas het Casino niet ontbreken en er kon dan ook naar hartelust gepokerd en geblack-jacked of een gokje bij de roulettetafel gewaagd worden. Ook de eenarmige bandieten ontbraken niet. De winnaar zou naar huis zijn gegaan met 2.750.000,- dollar. Gelukkig deed hij het ook voor een fles champagne..

De avond was, tot slot, in kundige handen van Hans van Veen: een presentator uit één stuk en niet van zijn stuk te brengen. Naadloos praatte hij de vele changementen aan elkaar en zorgde hij voor een vloeiend verloop van de avond. Ray Joël zorgde voor Magic in de zaal en Studio Stiep verzorgde de fotografie waardoor de magic nog een tijdlang blijft hangen.

Het was een lange avond, maar hij verveelde nergens en het samenspel van alle ingrediënten van deze avond leverde ook een geheel op dat de toets der kritiek uitstekend doorstaat.

Wij willen op deze plaats EBS bedanken voor het vertrouwen, Hal 4.1. en Van der Linde catering voor de prettige samenwerking (en in het bijzonder Marieke voor al het geduld in het voortraject en Oscar voor de begeleiding op de avond zelf), de techniek van Sky-Line voor geweldig geluid en licht (thanks Bart!) en natuurlijk alle artiesten voor een fantastisch optreden en de flexabiliteit die zij deze avond aan de dag legden.

Wij denken dat iedereen kan terugkijken op een mooie avond in fabulous Las Vegas..

Een filmpje van de avond staat http://www.youtube.com/watch?v=A3WbGdYtAVA&feature=player_detailpage

Ouder nieuws