Kerstentertainment!

16-11-2015

 

KERSTAANBOD MANNEN VAN DE MAAS 2015

 

 In deze jachtige jaren, met roerende tijden, ondersteund door bombastische beukende deuntjes, loopt iedereen zijn basis wel eens voorbij. De Heeren van het Goede Leven hebben zich uit het jet-set bestaan teruggetrokken om U de romantiek van weleer te laten beleven. Vanzelfsprekend doen zij dit op de meest ambachtelijke wijze: zonder enige vorm van elektriek of ander overschreeuwend materiaal. Kerst zoals hij bedoeld is. Dit trio past ook uitstekend in een “Dickens”-thema. Ze zijn ook in smoking te boeken!

 Gage o.b.v 4 x 30 min. in 3 uur: 1050,00 euro (excl. 6% btw) gage is inclusief reiskosten

 

Dit akoestische trio brengt triestemmige gevarieerde kerstmuziek ten gehore. Dit doen zij serieus of ……met een knipoog. Begeleid door klarinet, contrabas, gitaar en drums zijn zij een ideale en muzikale kerst-act voor party’s, evenenementen en winkelcentra promoties. 
 
Repetoire lijst:
God rest you merry gentlemen, Hark the herald angels sing, De herdertjes. Angels sing, ‘t is geboren het goddelijk kind .,Jingle Bells, Mary’s boy child , The little drummer boy  e.v.a.
Gage o.b.v 4 x 30 min. in 3 uur: 950,00 euro (excl. 6% btw) gage is inclusief reiskosten


Voor een avondvullend kerstprogramma of een kerstborrel vol interactieve kerstclassics is het Kerstgala van Johnny & Sharona de beste keus. Laat zien dat Kerst in het hart zit en laat dik ook maar eens horen. Ondersteund door een fantastische zangeres en aangekondigd door een rasentertainer en zanger bent U zelf even het middelpunt van uw borrel of feest. Vermakelijk, onderhoudend en gelardeerd met humor is uw evenement met Johnny & Sharona in goede handen. Uiteraard helemaal aangekleed in Kerstsferen.
Gage o.b.v  3 x 45 min. 2000,00 euro (excl. 6% btw) gage is inclusief reiskosten

 


Arno Kolenbrander bekend van de Soundmixshow en vele dinnershows van Wentink en Joop van den Ende zingt voor U tijdens de Kerst DE STER uit de hemel. In een razend tempo volgen vele up-tempo Kersthits van de laatste 40 jaar elkaar op. Ideaal als afsluiter van een borrel of als Entre-act tijdens uw bedrijfsfeest. Arno treedt op in kostuum of “casual-chique”. Verwacht een half uur dat staat als een huis van één van de meest onderschatte zangers van Nederland. Doet niet onder voor menig bekendere collega. Meerdere sets zijn bespreekbaar.

Gage o.b.v 1 x 40 min. : 900,00 euro (excl. 6% btw) gage is inclusief reiskosten en inclusief zanginstallatie


 'Oh happy day', 'Go like Elijah' en 'Amazing Grace', het zijn maar enkele van de vele wereldberoemde gospelsongs die op het repertoire van de “Branieschoppers” prijken. Vijf dames van internationale allure maken van elk optreden een ware happening! Deze dames staan voor 'peace, love, joy, soul & freedom'. Hun repertoire bestaat uit onder meer black gospel met invloeden vanuit de R & B, soul en blues. Met hun tomeloze energie, humor en opwindende gospelklanken weten zij ieder publiek volledig op te zwepen. Succes gegarandeerd! De Branieschoppers brengen een sfeervol kerstprogramma van ongeveer 30 minuten vol gospelsongs en soulklassiekers, die met hart en ziel gezongen worden.  
Tape-act: Gage o.b.v 1 á 2 x 30 min. 2300,00 euro (excl. 6% btw) gage is incl. reiskosten/excl. techniek

 Met Pianist: Gage o.b.v 1 á 2 x 30 min. 2700,00 euro (excl. 6% btw/ incl. reiskosten)


Have yourself a Merry Little Christmas. Warm up the Glühwein Light up the Christmas tree and feel the holidayspirit met het leukste combo van Nederland met een selectie van wintertime and Christmasclassics. The irresistible combination of old-time nostalgia and stylish swing is sure to make this band an all-time Christmas season favorite!
Gage o.b.v  3 x 40 min. in 3 uur: 1800,00 euro (excl. 6% btw/incl. reiskosten)
 
 
Jules Deelder leest het Kerstverhaal volgens Deelder. Een humoristische een-acter die met een sneltreinvaart zoals U die van Jules Deelder gewend bent, over U wordt uitgestort. Een origineel en vol verrassende plotwendingen door Jules Deelder zelf geschreven tekst die 2 jaar terug De Hit was op het Nightwritersgala in Paradiso. Uiteraard treedt Jules op in het zwart, maar wil speciaal voor Kerst ook in smetteloos wit uw feestelijke bijeenkomst van een blijvende herinnering voorzien…
Gage o.b.v  1 x 30 min. 2500,00 euro (excl. 6% btw) gage is inclusief reiskosten
 
En uiteraard nog vele andere mogelijkheden! Zoals:
 
 
Zingende Kerstman: 4 x 40 min in 4 uur: gage: 600,00 euro (excl. 6% btw/incl. reiskosten)
 
 
Dickensverteller: 4 x 30 min. in 4 uur: gage: 650,00 euro (excl. 6% btw/incl. reiskosten)
 
 
Trio Raak!: 4 x 40 min. in 3 á 3,5 uur: gage: 1025,00 euro (excl. 6% btw/incl. reiskosten)
 
 
Winterwishes (zang & animatie): 4 x 30 min. in 4 uur: gage: 700,00 euro (excl. 6% btw/incl. reiskosten)
 
 
Sneeuwkoningin: 4 x 30 min. in 3,5 uur: Gage: 550,00 euro (excl. 6% btw/incl. reiskosten)
 
Kerstengelen en Duty-Free in Kerststijl: 4 x 30 min. in 4 uur: Gage: 975,00 euro (excl. 6% btw/incl. reiskosten)
 

Ouder nieuws