VERHUIZING!

23-09-2013

Het hing al een tijdje in de lucht en de beslissing om te gaan verhuizen kwam deze zomer in een stroomversnelling. We gaan weer terug naar Rotterdam en dan ook nog naar een plaats waarbij we onze naam "Mannen van de Maas" eindelijk eer aan doen. We kunnen de Nieuwe Maas nét niet zien, maar we zijn o zo dichtbij.

 Op drinkwaterleidingterrein "de Esch" hebben we een mooie plek gevonden, die aan een aantal belangrijke randvoorwaarden voldoet. Op de eerste plaats zitten we natuurlijk weer in Rotterdam, the place to be. Daarnaast zijn we logistiek goed terecht gekomen en ook goed voorzien: we zitten binnen 15 min. in de binnenstad van Rotterdam, maar ook binnen 5 minuten op de Ring van Rotterdam. Bovendien kunnen bezoekers kostenloos en moeiteloos parkeren bij ons kantoor (wat dus ook voor hen goed bereikbaar is). Een afspreeklocatie op niveau zit op een steenworp afstand: Het Zalmhuis in Capelle a/d IJssel. Tot slot zitten we ook nog in het groen en is het ondanks dat we in de stad zitten, lekker rustig.

 

Om onze terugkomst naar Rotterdam helemaal compleet te maken krijgen we ook ons oude telefoonnummer weer terug: 010-2100478.

Op 23 september is het zover en zijn we over. Hellevoetsluis was mooi, maar kan natuurlijk niet tippen aan Havenstad no. 1: Rotterdam.

Het is goed om weer thuis te zijn..

 

 

 

 

Ouder nieuws