Nieuwe manier van offreren

20-10-2015

In tijden dat door het woud van commissies en commissies op commissies het bos van artiesten niet meer gezien wordt, gaat Mannen van de Maas de beloning voor hun werkzaamheden deels over een andere boeg gooien.  Wij gaan iedere evemenentenboeking als een project zien, waarvoor een vast bedrag betaald gaat worden ongeacht de hoeveelheid werk en samenstelling van het entertainmentpakket. Alle artiesten worden tegen inkoopprijs doorverkocht en daarmee verdwijnt de flexibele bemiddelingsfee(s) bij Mannen van de Maas. 

Vanaf heden rekenen wij een vast bedrag dat als volgt is opgebouwd:

Voor acts, zakelijke expertise, vervangingsservice, voorbereiding, eventuele gewenste begeleiding, afhandeling en evealuatie van inkoopboekingen houden wij de volgende staffel aan:

  • Voor individuele boekingen: een vaste fee van € 125,00 euro (excl. 21% btw)
  •  Voor meerdere artiestenboekingen in een pakket tot € 5000,00 euro (exclusief 6% btw)  aan inkoopwaarde een vast bedrag van € 500,00 euro (excl. 21% btw)
  • Voor meerdere artiestenboekingen in een pakket van € 5000,00 euro tot € 10.000,00 euro (excl. 6% btw) aan inkoopwaarde wordt een vast bedrag van € 875,00 euro (excl. 21% btw) gerekend.
  • Voor meerdere artiestenboekingen in een pakket daarboven wordt € 1250,00 euro (excl. 21% btw) in rekening gebracht.

Mocht een individuele boeking het bedrag van € 5000,00 euro (exclusief 6% btw) overschrijden ("de bekende Nederlander"), dan valt U automatisch terug op de vaste fee van € 125,00 euro (excl. 21% btw)

U ontvangt van ons gespecificeerde offertes waarin naast alle inkoopprijzen ook de berekende vergoeding voor Mannen van de Maas is opgenomen. Daarmee krijgt U een optimale, transparante aanbieding die ervoor garant staat dat U absoluut niet teveel betaald en toch gebruik maakt van een professionele provider met 20 jaar marktkennis en een uitgebreid artiestennetwerk. 

Voor dit vaste bedrag leveren wij de volgende diensten:

  1. gespecificeerde offerte op maat o.b.v. onze kennis van de markt
  2. bij arrangementen van meer dan 3 acts: (operationeel) draaiboek
  3. bevestigingen en gespecificeerde factuur
  4. bij arrangeren van meer dan 3 acts: begeleiding op de avond zelf. U hoeft niet meer naar de organisatorische kant van de artiesten om te kijken
  5. passende vervanging van artiesten in geval van ziekte of andere calamiteit.
  6. gelegenheid tot evaluatie op een door U aan te wijzen tijdstip en locatie. Kan uiteraard ook telefonisch of via e-mail indien gewenst.

U betaalt dus nooit teveel en, misschien belangrijker nog, U weet ook waarvoor U betaalt.

Ouder nieuws