Nieuwsbrief 3e week januari

29-01-2016

De laatste Nieuwsbrief met een aantal leuke weetjes: Een nieuwe toegevoegde artiest, een prijs voor de eerste boeker in Februari, het laatste filmpje en een gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de Fabrique te Maarssen. De volgende artiesten zullen daar optreden:

 

Met optredens van Scott & Muriel (USA/NL, winnaars World Championships of Magic), Strange Comedy (USA/CAN, o.a. Cirque du Soleil), Naoto (Yoyo-virtuoos uit Japan), Bencha Theater (poëtische luchtacrobatiek uit Nederland), Slampampers (onnavolgbaar muzikaal komisch kwartet) en vele andere artiesten is STRTFSTVL Showcase 2016 de plek waar je inspiratie op kunt doen voor jouw evenement of festival.

 
Wil je deze Showcase in DeFabrique (Utrecht) op 6 en 7 maart niet missen?
Meld je dan nu kosteloos aan via:
www.strtfstvl.nl/bezoeken.html.

 STRTFSTVL Showcase 2016 brengt vele premières en topartiesten uit binnen- en buitenland!

 

STRTFSTVL Showcase 2016 is dé verzamelplek van (inter)nationale acts, die zich presenteren aan een publiek van impresario’s, festivalprogrammeurs, eventmanagers en andere professionals.
Deze beurs, in de vorm van een festival, biedt méér dan honderd uitzonderlijke optredens in twee dagen in DeFabrique (Utrecht). STRTFSTVL Showcase presenteert straattheater, circuskunsten, illusionisten, acrobaten, interactieve theatrale shows en openingsacts.

 

 De online versie van de nieuwsbrief:  https://mannen-van-de-maas.email-provider.nl/web/im2tstcl7u/hoareldsza

Wilt U deze nieuwsbrief voortaan ook in uw mailbox? Stuur dan een mailtje naar info@mannenvandemaas.nl met als omschrijving "Nieuwsbrief". Wij voegen U dan toe aan ons mailbestand.

Ouder nieuws